Broccoli soup

This soup is one my favourites. It is very delicious and there is a good harmony between combination of ground almond with broccoli.

Ingredients

340 g broccoli, cut into small florest

1 large onion, finely chopped

1 clove garlic

250 ml milk

500 ml dissolved stocks ( vegetable or beef)

45 g ground almond

Salt – cayenne pepper

Olive oil

Preparation

Heat the oil in a pan and add chopped onion. Fry it until is soften. Then add chopped garlic and stir for 2 minutes. Add broccoli, ground almond, salt and pepper. Stir for 5 minutes. Add dissolved vegetable stock. Bring it to boil and and let it simmer until broccoli is tender. Let it to cool, then pour it in a food processor and purée it.

Return back purée mixture into the pot, add milk and allow to cook for few minutes.

Serve this tasty soup in a bowl and sprinkle with fried almond flakes.

Nosh-e Jan

سوپ بروکلی

این سوپ یکی از سوپ های مورد علاقه ی من هست. مزه ی کاملن متفاوت و خوشی دارد. شاید بپرسید چرا؟ چون یکی از مواد لازم این سوپ پورد بادام می باشد و ترکیب کلم بروکلی با بادام واقعن با هم هماهنگ هستند.

مواد لازم

سیصدو چهل گرم بروکلی خرد شده به صورت گل های کوجک

یک عدد پیاز خرد شده

یک حبه سیر خرد شده

دویست و پنجاه میلی لیتر شیر

پانصد میلی لیتر عصاره ی سبزیجات یا گوشت گوساله

چهل و پنج گرم پودر بادام

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون

طرز تهیه

روغن را در ماهی تابه گرم کرده و پیاز خرد شده را به آن بیفزایید و آن را تا زمان نرم شدن بپزید. سپس سیر خرد شده را افزوده و بگذارید دو دقیقه تفت داده شود. سپس کلم بروکلی خرد شده پودر بادام نمک و فلفل را به مواد بالا اضافه کنید و برای 5 دقیقه مواد را هم بزنید. مواد پخته شده را داخل قابلمه ریخته در این مرحله عصاره ی سبزیجات حل شده در آب را به نیز به مواد سوپ اضافه کنید و بگدارید به جوش آید و سپس حرارت را کم کرده و بگذارید پخته شود ( تازمان نرم شدن کلم ها که تقریبا 10 دقیقه کافی می باشد).

وقتی سوپ پخته شد بگذارید کمی خنک شده و با غذا ساز یا بلندر آن را پوره نمایید. سپسس محددن پوره را روی حرارت گذاشته و شیر را اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه روی حرارت بماند

زمان سرو می توانید روی سوپ را با ورقه های سرخ شده ی بادام تزیین کنید.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s