A humble but super delicious recipe for fired salmon fish with turmeric- ginger rice and vegetables , is super easy to prepare.

Ingredients for fish
1 slice of salmon fish
200 g fresh spinach
1 medium onion
4-5 baby potatoes
1/2 lemon or lime
1 Tsp soy sauce
Salt- pepper to taste
Butter

Ingredients for rice
200 g rice
1tbsp lemon juice
1 tsp grated fresh ginger
1tsp turmeric
Salt to taste
Oil

Preparation
Wash spinach leaves. Heat the oil in the pan and sauté spinach leaves for2 minutes . Remove from the heat. Allow to get cool. Then chop it.
Peel onions off, cut lengthwise and fry them. Then add sauteed spinach, salt and pepper powder to the onion. Fry them for 5 minutes and set aside.
Melt the butter in a saucepan. And fry each side of fish for 4 minutes.


For making rice: Bring to boil salted water and add potatoes let to cook very well.
Bring to boil the water, add butter or oil, 1 Tsp turmeric and 1Tsp grated ginger , season with salt . Allow to cook.

For making sauce: mix soy sauce with lemon or lime juice, combine together.( combination of salty soy sauce with sour lemon juice is wonderful).
You can serve this dish with fried spinach and potatoes or with rice, both are equally tasty.

ماهی آزاد با کته یا با سبزیجات
یک دستور ساده برای تهیه ی ماهی آزاد و سرو به دو روش : یا با کته یا با سبزیجات .

مواد لازم برای تهیه ی ماهی آزاد:
فیله ی ماهی آزاد یک عدد
دویست گرم اسفناج
یک عدد پیاز متوسط
چهار پنج عدد سیب زمینی کوجک
نصف لیمو ترش
یک ق چ سویا سس
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
مقداری کره
مواد لازم برای کته ی زنجبیلی
دویست گرم برنج
یک ق چ زنجبیل تازه ی رنده شده
یک ق غ لیمو ترش
یک ق چ زردچوبه
روغن به میزان لازم
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه ماهی
اسفناج ها رو شسته و برای 2-1 دقیقه با 4-3 قاشق غذاخوری آبپز کنید به کناری گذاشته تا کمی خنک شود.پیاز را پوست کنده و خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس اسفناج ها را ساطوری کرده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید و نمک و فلفل را هم همینطور3-2 دقیقه روی حرارت ملایم مواد را پخته و به کناری بگذارید.

در ماهی تابه کره را آب کنید . وقتی داغ شد فیله ی ماهی را اضافه کنید . 4 دقیقه برای پخت یک روی آن کافی هست.وقتی رنگ ماهی به طلایی تغییر کرد. برگردانید و روی دیگر ماهی را برای 4 دقیقه سرخ کنید. سیب زمینی ها را نیز آبپز کرده و به کناری بگذارید. کته را به روش معمولی تهیه کنید به اضافه اینکه 1 قاشق چایخوری زردچوبه همراه با 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ی رنده شده و لیمو ترش به کته ی در حال پخت اضافه نمایید.
هنگام سرخ کردن ماهی هیچ نمکی به آن افزوده نشده بود برای همین سس سویا را با کمی آبلیمو مخلوط کرده و یک سس ترش و شور خواهید داشت که به ماهی مزه ی خیلی لذیذی خواهد داد.
این .خوراک ماهی را می توانید با کته ی زنجبیلی میل کنید و یا همراه با سبزیجات آماده شده.


