I have posted previously candied orange peel recipe and today I make candied orange slices which are so delicious and worth trying.
Ingredients
3 oranges, sliced into round
2 Tbsp orange juice
2 cups water
2 cups sugar
Preparation
Bring the water to a boil and add orange slices. Boil for 1 minute, then remove orange slices from the boiled water in a bowl with ice water, until cooled, then drain them.
Pour 2 cups water, 2 cups sugar and 2 Tbsp orange juice in a pot. Heat until sugar dissolves. Turn heat to the medium and add orange slices into the sugar syrup. Simmer 60 minutes.
Once orange slices are ready, place slices on a rack or tray and allow cooling and drying overnight. Next day, sprinkle sugar all over the orange slices or dip in melted chocolate.
پرتقال شکری یا آب نباتی
تهیه ی میوه های شکری یا کریستالی از قرن چهاردهم باب بوده و میوه هایی همچون پرتقال- خرما- کشمش- زنجبیل بیشتر طرفدار داشته اند. در این روش پوست میوه هایی مثل پرتقال – لیمو یا گریپ فروت با جوشانده شدن در شربت شکر به صورت کریستالی در آمده و میتوان برا ی چند ماه این دسر های خوشمزه را حفظ و صرف نمود.
مواد لازم
سه پرتقال حلقه شده ی نازک
دو ق غ آب پرتقال
دو پیمانه آب
دو پیمانه شکر
طرز تهیه
آب را در یک قابلمه بجوش آورید. و حقله های برش داده شده ی پرتقال را داخل آب بریزید. برای 1 دقیقه آن را بجوشانید. سپس برش های پرتقال را از آب جوش خارج کرده و داخل کاسه ای با آب و تکه های یخ قرار دهید تا خنک شوند . سپس پرتقال ها را داخل آبکش بریزید.
در یک قابلمه 2 پیمانه آب – 2 پیمانه شکر و 2 ق غ آب پرتقال را ریخته و زمانیکه شکر در آب حل شد- پرتقال ها را داخل شربت ریخته و اجازه دهید برای 1 ساعت روی حرارت متوسط پخته شود.
پس از یکساعت – برش های پرتقا ل را به آرامی از داخل شربت خارج و دانه دانه روی سینی چیده و بگذارید برای 7-6 ساعت بماند. پس از این مدت روی پرتقال ها شکر پاشیده و یا در شکلات آب شده قرار دهید.
نوش جان