This dish is combination of meat with fruits and spices such as Persian saffron that is king of spices, cumin, cinnamon, turmeric and chilli flakes. It is just a festival of flavour and aroma with beautiful colours.
Pumpkin-Prune stew with lamb
Ingredients
- 200g lamb shanks, diced and cooked in advance
- 1 onion, diced
- Handful prunes
- 1 tsp cumin powder
- ½ tsp cinnamon powder
- ½ tsp turmeric
- 1 tbsp tomato paste
- 1 small pumpkin, peeled, deseeded, cooked and cut into small cubes
- 1/3 tbsp Persian Saffron (about 20 saffron threads)
- 1 tbsp lemon juice
- Sea salt and chilli flakes to taste
- oil
Method
Heat the oil in a saucepan over a medium heat, add diced onion and saute them until soft. Then add cooked meat and stir in the sautéed onion. Let meat fry until becomes brown.
Transfer fried ingredients from the pan to a pot. Pour in enough water. Add the spices, tomato paste, Persian saffron and lemon juice to the pan. Stir well. Bring it to a boil, add diced pumpkin and prunes, reduce the temperature to medium and simmer for 30 minutes.
Stirring time to time. Check the seasoning and add more if needed. Serve this beautiful rice with Persian smoked rice or flat bread.
PS: thank you very much for reading my this recipe, I hope you liked it and if you like, leave a comment and let me know what do you think about it. Do not forget to follow my page.
خورش کدو حلوایی–آلو با گوشت گوسفندی
این خورش خوش رنگ و بو و بسیار لذیذ ترکیبی از گوشت با میوهها و ادویه های گوناگونی مثل زردچوبه – دارچین – زیره – زعفران ایرانی که پادشاه ادویه ها هست و نمک و فلفل. واقعن خورش خوشمزه ای هست حتمن امتحان کنید و نظرتون رو در همین پیج برام بنویسید.
مواد لازم برای خورش کدوحلوایی– آلو
دویست گرم گوشت پخته ی ران گوسفندی
یک عدد پیاز درشت خرد شده
به میزان 10-9 عدد آلوی خشک
یک ق چ زیره
نصف ق چ دارچین
نصف ق چ زردچوبه
یک ق غ رب گوجهفرنگی
یک کدو حلوایی کوچک – پوست و دانه گرفته – پخته شده و خرد شده
یک ق غ آب زعفران
یک ق غ آبلیمو
نمک دریایی و فلفل به میزان نیاز
روغن
طرز پخت
کمی روغن رو در تابه گرم میکنیم و پیاز خرد شده رو تا موقع نرم شدن تفت می دیم. گوشت پخته رو به پیاز تفت داده اضافه میکنیم و میگذاریم تا گوشت سرخ بشه.
مواد سرخ شده رو از تابه به یک قابلمه منتقل می کنیم. آب به میزان لازم روی اونها میریزیم و بعد ادویه ها – رب گوجه فرنگی– زعفران ایرانی – و آبلیمو رو به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. همه ی مواد رو به آرامی با هم مخلوط می کنیم.
وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد– کدو حلوایی پخته وآلوها رو هم داخل قابلمه می ریزیم. شعله ی گاز رو کم میکنیم و میگذاریم روی حرارت متوسط و به آرامی برای نیم ساعت خورش بپزه و جا بیفته. چون گوشت و کدو حلوایی قبلن پخته شدن درنتیجه نیاز به زمان طولانی برای جا افتادن خورش نیست. گاه گاهی هم خورش رو به آرامی هم میزنیم تا مواد بهم نچسبن یا به ته قابلمه نچسبن. وقتی خورش آماده شد قبل از سرو مجددن خورش رو مزه میکنیم و اگر نیاز بود نمک دریایی و فلفل بیشتر اضافه می کنیم. این خورش لذیذ رو می تونید بابرنج دودی و انواع دیگه ی برنج های زیبای ایرانی و یا با نون میل کنید.