Every year I bake ginger biscuits for family and extra for sharing with friends and neighbours. They are lovely with a cup of tea or coffee.


Ingredients
- 600g plain flour
- 150g self-raising flour
- 100g butter
- 250ml golden syrup
- 250g brown sugar
- 2 eggs
- 1 orange
- 1/2 tbs cinnamon powder
- 1tbsp ginger powder
- 3/4 tsp cloves powder
- 1/2 tsp nutmeg
- 1tsp baking powder

Method
Add brown sugar, butter and golden syrup into a pot. Grate orange zest and add it to the pot as well. Put the pot on a medium heat and Stirring until sugar has melted. Then, remove from the heat and let it cool down.



Beat the eggs and stir into the cold sugar mixture.


Mix flour, baking powder, mixed spices and ground ginger in a large bowl. Stir in sugar mixture. Combine all ingredients until you have a soft dough.






Knead the dough few minutes by hand. it would be sticky dough but there is nothing to be worried about. it will be fine.😊😊
Just divide the dough into two balls. Wrap them in cling film. Let the dough rest overnight in the fridge.
Preheat oven to 160C.
Now, Roll one of dough balls with a rolling pin on lightly floured work surface.
Cut into ginger bread men, stars, Christmas tree, moon shapes from the dough. Place them on the baking tray with baking paper.










Bake for 8-10 minutes or until edges of cookies begin to brown. Cool on baking tray for 2 minutes then remove to wire racks. Decorate cookies as desired.
Every year I bake ginger biscuits for family and for sharing with friends and neighbours. These are lovely and crunchy cookies which go well with a cuppa of tea or coffee.














بیسکویت زنجبیلی کریسمس
همونطور که ما ایرانیها برای نوروز غذاها و شیرینیهای سنتی رو آماده میکنیم در اروپا و آمریکا هم بیشتر خانوادهها برای سال نو و کریسمس غذاها و شیرینیهای خاص این روزها
روتهیه میکنن. یکی از این شیرینیها – بیسکویت زنجبیلی هست که به شکلهای مختلف مثل درخت کاج کریسمس- آدمک مرد و زن – ستاره- ماه – قلب تهیه میشه و این کوکی های کریسمس خیلی طرفدار داره.
یکی از موادی که در تهیه ی این بیسکویت ها استفاده میشه – گولدن سیروپ یا شیره ی طلایی هست که در پخت بعضی از کیک ها و شیرینیها استفاده میشه. اسم این کوکی ها زنجبیلی هست چون از پودر زنجبیل و چند ادویه ی دیگه استفاده میشه ولی بودن زنجبیل در این بیسکویت ها مزه ی تند و تیزی به بیسکویت نمی ده و مزه ی ملایم و خوبی داره و با یک فنجون چای یا قهوه خیلی می چسبه.
مواد لازم
ششصد گرم آرد
صدوپنجاه گرم آرد سلف رایزینگ یا آرد شیرینی پزی
صد گرم کره
دویست و پنجاه گرم شکر قهوه ای
دویست پنجاه میلی لیتر گلدن سیروپ یا شیره طلایی
دو عدد تخم مرغ
یک عدد پرتقال
نصف ق چ دارچین
یک ق غ پودر زنجبیل
سه چهارم ق چ پودر میخک
نصف ق چ جوز هندی
یک ق چ بیکینگ پودر
طرز تهیه
پوست پرتقال رو رنده میکنیم. شکر قهوه ای – کره و گلدن سیروپ و پوست پرتقال را داخل یک قابلمه می ریزیم. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دیم تا شکر آب بشه. مایع آماده شده رو از روی گاز بر میداریم کنار میگذاریم تا خنک بشه.
تخم مرغ ها را در یک ظرف هم میزنیم و به مایع آماده شده ی بالا اضافه و با هم مخلوط می کنیم.
آرد ها رو با بیکینیگ پودر و ادویه ی مخلوط و پودر زنجبیل در یککاسه ی بزرگ ریخته و با هم ترکیب می کنیم. مایع شکر آماده شده رو روی آرد میریزیم و همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با دست ورز می دیم تا یک خمیر نسبتن نرم و تقریبن چسبناک خواهیم داشت . اما اصلن نگران نشوید چون همه چیز تحت کنترل هست. خمیر بعد از 7-6 ساعت که در یخچال ماند کاملن سفت شده و به راحتی میتوان آن را برش زد. .
خمیر آماده شده رو به دوقسمت تقسیم میکنیم و هر کدوم رو جداگانه با ورق آلومینیوم یا کاغذ آشپزی می پیچیم و به مدت 4 ساعت میگذاریم در یخچال بمونه حتی اگه بیشتر هم بمونه بهتره. می تونید شب مواد رو آماده کنید و بگذارید تا صبح در یخچال بمونه.
فر را روی حرارت 160 درجه ی سانتیگراد گرم می کنیم.
حالا- یکی از خمیرها روروی سطح آردی میگذاریم و با وردنه خمیر رو باز میکنیم. با استفاده از قالبها شکل درخت کریسمس- آدمک- ستاره و ماه … رو در میاریم.
روی سینی فر کاغذ آشپزخانه قرار میدیم و خمیر ها رو داخل سینی قرار می دیم.اگر خواستید می تونید روی بیسکویت ها رو طرح بدید و باآب نبات های مخصوص تزیین کنید و باقی تزیین رو برای بعد از پخت انجام بدید.
بیسکویت هارو برای هشت یا ده دقیقه و زمانی که لبه های بیسکویت قهوه ای و طلایی بشه میگذاریم که بپزن. وقتی از فر خارج کردیم برای دو سه دقیقه میزاریم سرد بشن و بعد بیسکویت ها رو تزیین میکنیم.