Maybe you do not like zucchini (courgette) taste, but you can make it tasty and enjoy it now and again.
Zucchini is very watery and best way or let’s say ways to remove excess water is to salt the zucchini and then squeeze it.
Today I have my zucchini cakes with orange-yogurt sauce. Just give a try and find out how much they are tasty, delicate and light.
Ingredients
1 large zucchini, coarsely grated
3 baby carrots, grated
2 spring onions, chopped
1 small bunch fresh dill leaves, chopped
3 large eggs
150 g haloumi cheese, grated
1 clove garlic
1tsp baking soda
2tbsp bread crumbs
Salt and chili flakes to taste
Olive oil
Ingredients for orange-yogurt sauce
1 orange zest
1 small clove garlic
3tbsp plain yogurt
Preparation
Grate the zucchini. Because zucchini is really watery I have used two methods to remove the water. First of all, toss with salt to draw out the liquid ( 15 minutes). Then place it in a kitchen towel, bring corners of towel together and squeeze out the liquid as possible.
Place grated zucchini in a bowl, add grated haloumi cheese, garlic, carrots, chopped spring onions and dill, baking soda, bread crumbs, eggs, and season with salt and chili flakes.
Stir to combine well.
Heat the oil in a pan. Drop 1 tbsp of mixture into the pan and cook 5 minutes each side.
Mix orange zest and grated garlic with yogurt.
Serve the zucchini fritters with orange yogurt sauce. Serve the zucchini fritters with orange yogurt sauce.
کوکوی کدو سبز با سس ماست– پرتقال
شاید شما هم جزو اون دسته از افراد هستید که از مزه ی کدو سبز خوشتون نمیاد ولی می تونید کوکوی کدوسبز رو طوری درست کنید که نه تنها الان بلکه برای همیشه جزو غذاهای مورد علاقه اتون باشه.
کدو سبز خیلی آبدار هست و زمانیکه می خواهیم کوکوی کدو درست کنیم باید حتمن آب کدو رو گرفت. برای این کار روش یا بهتر بگم روشهایی هست که میشه این کاررو انجام داد. امروز من کوکوی کدو سبز را سس پرتقال و ماست تهیه کردم . اگر امتحان کنید مطمئنم این کوکوی خوشمزه– سبک و شیک رو دوست خواهید داشت.
مواد لازم
یک عدد کدوی درشت رنده شده
سه عدد هویج ریز رنده شده
دو عدد پیازجه ی خرد شده
یک دسته ی کوچک شوید تازه ی خرد شده
سه عدد تخم مرغ
صدوپنجاه گرم پنیر هالومی
یک حبه سیر رنده شده
یک ق چ بیکینگ سودا
دو ق غ آرد سوخاری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون
مواد لازم برای سس
پوست رنده شده ی یک پرتقال کوچک
یک حبه سیر کوچک رنده شده
سه چهار ق غ ماست
طرز تهیه
کدو را رنده می کنیم و داخل یک آبکش می ریزیم و کمی نمک روش پخش می کنیم و میگذاریم برای 15 دقیقه بمونه تا آب اضافی کدو خارج بشه. وقتی به ته کاسه نگاه می کنید می بینید چقدر آب جمع شده ولی هنوز هم باز آب داره برای اینکه کاملن آب کدو خارج بشه در مرحله ی دوم کدوی رنده شده رو داخل یک دستمال آشپزخونه میریزیم و همانطور که در تصویر می بینید دستمال را با دست فشار می دیم تا کاملن آب اضافی کدو خارج بشه.
کدوی رنده شده را داخل یک کاسه ریخته و هویج –پنیر–سیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را همراه با بیکینگ پودر– نمک و فلفل– و تخم مرغ ها به کدو اضافه می کنیم. همه ی مواد کوکو را خوب با هم مخلوط می کنیم.
روغن را در تابه گرم کرده و به اندازه 1 ق غ از مایع کوکو را در تابه می ریزیم تا برای 5 دقیقه سرخ شود و بعد کوکو را بر می گردانیم تا روی دیگرش هم سرخ شود.
پوست رنده شده ی پرتقال را با ماست و سیر رنده شده مخلوط می کنیم تا سس آماده شود.
کوکوهای آماده شده را با سس پرتقال سرو و نوش جان کنید.