Blueberry muffins

Perfect blueberry muffins with crunchy tops.

DSC_1394.JPG

Ingredients

200g plain flour

150g white sugar

½ tsp salt

1 egg

2 tsp baking powder

75ml. Oil

75ml. Milk

300g blueberry

1

Ingredients for topping

100g white sugar

50g plain flour

50g unsalted butter

½ tsp cinnamon powder

2

How to make it

Preheat oven to the 200C.

In a large bowl, combine flour, baking powder, salt and sugar. Mix oil with egg and milk. Add it to the flour mixture and mix until combine well. Spread some flour top of the blueberries and add them to the cake mixture.

Do not be worried if some of blueberries smashed, because they will give more beautiful colour to the muffins. Spoon the mixture into the muffin cases.

In a small bowl, mix together sugar, flour, butter and cinnamon. Sprinkle topping over muffins.

Bake for 15-20 mins at 200C.

·

مافین بلوبری یا زغال لخته ی آبی

 یکی از خوشمزه ترین مافین ها – مافین بلوبری می باشد.

مواد لازم

دویست گرم آرد قنادی

یک عدد تخم مرغ

صدوپنجاه گرم شکر سفید

نصف ق چ نمک

دو ق چ بیکینگ پودر

هفتادوپنج میلی لیتر روغن مایع

هفتادوپنج میلی لیتر شیر

سیصد گرم بلوبری

DSC_1375.JPG

مواد لازم برای روی مافین

صد گرم شکر

پنجاه گرم آرد معمولی

پنجاه گرم کره

نصف ق چ دارچین

طرز تهیه

فر را روی حرارت 200درجه ی سانتیگراد گرم کنید.:

داخل یک کاسه ی بزرگ آرد – بکینگ پودرنمک و شکر را ریخته و با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر روغن مایع را با تخم مرغ و شیر بهم بزنید. مایع حاصله را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید. بر روی ذغال اخته ها کمی آرد بپاشید و به خمیر اضافه کرده و باز همه ی مواد را با هم خوب مخلوط کنید. نگران له شدن ذغال اخته ها نباشید چون بعضی از اونها له خواهند شد که در اینصورت رنگ مافین ها خوشرنگ تر خواهد شد. مایع مافین را داخل قالب‌های کاغذی .

DSC_1385DSC_1397

بریزید. سپس مواد لازم برای روی مافین ها را با هم خوب مخلوط کنید تا به صورت تکه خمیرهای خرد شده در آید.

۱۵سپس روی همه ی مافین ها یا بعضی از آنها بپاشید. فر را از قبل گرم کنید. قالب ها را داخل فر قرار داده و بگذارید به مدت 20- دقیقه در حرارت 200 درجه ی سانتیگراد بپزد.

DSC_1394همه خبتکی خوبتکیهمه 1هممممه

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s