I love lemon and orange curd, but I had no idea making lemon curd would be super easy. So this beautiful , silky silky lemon curd with colour of the sun is result of my today’s cooking. It’s . Lovely with toasted bread or scone, or used for cakes and tart.
Ingredients
110 ml lemon juice
Zest of a lemon
110 g white sugar
5 egg yolks plus 2 whole eggs
60 g unsalted chopped butter
Method
In a bowl, put lemon juice, lemon zest, eggs and sugar. Add some water to a saucepan. Heat the water ( Bain Marie) and put bowl of egg mixture inside the heated water.
Whisk continuously the egg mixture on a medium to low heat and let the curd gently simmer for about 15 minutes or until it thickens..
Remove it from the heat. Add chopped butter and stir with a wooden spoon until melted. Transfer it to a large jar or small jars, and store it in the fridge or cool place.
کرم لیمو
کرم لیمو یا به قول فرنگیها Lemon curd نوغی دسر میباشد که از مرکباتی همجون پرتقال– یا لیمو تهیه میشه. من شخصن عاشق کرم لیمو و پرتقال هستم ولی اصلن نمیدونستم که درست کردن کرم لیمو اینقدر می تونه آسون باشه ولی امروز درست کردم و نتیجه ی کار این کرم لیمویی با بافت بسیار ابریشیمی – قشنگ و رنگ زیبای آفتاب تابان هست. کرم لیمو یا کلن کرم میوه بسیار مناسب استفاده با نان تست – کلوچه – برای تارت و کیک می باشد. نکته ی مهم در تهیه ی کرم لیمو این هست که باید حتمن روی حرارت پایین و به آرامی پخته بشه و تا زمان رسیدن به غلظت باید بدون توقف مخلوط را هم زد که تقریبن حدود ۱۵–۱۰ دقیقه طول خواهد کشید.
برای پخت کرم لیمو ازروش بن ماری استفاده کردم. البته می تونید مستقیمن قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و کرم رو بپزید ولی من با بن ماری خیالم راحتتر بود. منظور از بن ماری این هست که داخل یک قابلمه کمی آب میریزیم و میگذاریم آب گرم بشه و بعد مایع آماده شده ی داخل کاسه را داخل آبگرم میگذاریم و این عمل باعث میشه تا مراحل پخت به آرامی انجام بشه.
مواد اولیه
صدوده گرم آب لیمو ترش تازه
پوست رنده شده ی یک لیمو ترش
صدوده گرم شکر سفید
پنج عدد زرده ی تخم مرغ + دو عدد تخم مرغ
شصت گرم کره ی بدون نمک خرد شده
طرز تهیه
داخل یک کاسه آبلیمو – پوست لیمو – تخم مرغ ها و شکر را میریزیم. کمی آب رو داخل یک قابلمه گرم میکنیم و کاسه ی تخم مرغ رو داخل آبگرم قرار می دیم و بدون توقف و به آرامی مایع تخم مرغی رو هم میزنیم تا کم کم غلیظ بشه.
وقتی کرم غلیظ شد از روی حرارت بر میداریم و کره را به کرم اضافه می کنیم. هم میزنیم تا کره آب بشه. به همین راحتی تمام.
وقتی کرم سرد شد داخل یک بطری بزرگ یا بطری های کوچک میریزیم و درش رو محکم میبندیم و در یخچال یا جای سرد میشه برای دو سه هفته نگه داری کرد. با عِطر و طعم لیمویی واقعن خوشمزه هست.