Deep fried blooming onion

The only star of this recipe is a beautiful large sweet onion to make crispy -crunchy blooming onion.

god1.JPG

Ingredients

  • 1 large onion
  • 1 egg
  • 1 cup all purpose flour
  • 1 cup milk
  • 1 tbs cumin powder
  • 1 tsp dried oregano
  • Oil
  • Salt- chilli powder

1.JPG

Method
For making batter, in a bowl add 1 cup milk with egg and beat well. Then in other bowl with flour add all spices and mix together. Set aside.


Peel skin off onion. Cut top and bottom of onion. Put flat side down. Cut core of the onion and make a hole in the centre of onion. Be careful not to go all the through.. Slice the onion in quarters. Then, keep slicing and make smaller cuts between quarters in order to make more and thinner slices. Just be careful do not go too much down, otherwise petals will separate.

4
Bring the water to a boil and place onion into the boiled water for a minute then remove from boiled water and place it in iced water.
Now, put the onion into the eggwash. Then put it into the seasoned flour and cover all petalls with flour.Then carefully dip the onion into the eggwash again and finally coat it with flour again. Put the onion into the freezer for 2 hours.

Then in a deep fry pan, heat the oil and bring it to 400 degree. dip onion in it. Allow to fry one side and then flip over to fry other side until beautiful golden brown. It will take about 10 minutes you have a beautifully fried blooming onion.
Serve it with your favorite sauce.
It is very tasty.

 

پیاز رزی شکل
برای تهیه ی پیاز سوخاری به شکل گل فقط احتیاج به یک پیاز سفید و قشنگ دارید.

 

مواد لازم

یک عدد پیاز سفید

یک عدد تخم مرغ

یک پیمانه آرد

یک پیمانه شیر

یک ق غ زیره

یک ق چ آویشن

نمک و فلفل به میزان نیاز

روغن به میزان لازم

طرز تهیه
داخل یک کاسه شیر را با تخم مرغ هم می زنیم. داخل یک کاسه ی دیگر هم آرد را با ادویه های ذکر شده ترکیب کرده و کنار میگذاریم.
پیاز رو پوست گرفته و سرو ته آن را قطع می کنیم. قسمت پهن پیاز را روی بشقاب قرار داده و مثل درست کردن دلمه وسط پیاز را برش داده و خارج می کنیم و یک حفره در وسط پیاز درست می کنیم : مطابق تصویر.

به آرامی و با یک کارد تیز پیاز را از بالا به سمت پایین چهار برش می دهیم طوریکه پیاز از هم جدا نشود – مجددن بین این چهار برش برش های نازک تری را می دهیم . با انگشت و خیلی ظریف لایه های برش داده ی پیاز را از هم باز کنید. باید خیلی دقت گنیددر غیر اینصورت پیازهای برش داده شده کنده میشوند..

14
داخل یک قابلمه مقداری آب را به جوش بیاورید. : مقدار آب باید به میزانی باشد که کل پیاز را بپوشاند.پیاز را داخل آبجوش قرار داده و یک دقیقه بجوشانید. و بعد داخل یک کاسه ی پر از آب یخ قرار دهید تا از پخته شدن پیاز جلو گیری شود.
. پیاز را از داخل کاسه ی یخ خارج کرده و ابتدا داخل شیر قرار می دهیم و سپس پیاز را داخل کاسه ی آرد قرار می دهیم و با دست آرد را در تمام لایه های پیاز می ریزیم و با انگشت برگه های پیاز را آردی می کنیم. مجددن پیاز را اول داخل مایع تخم مرغی و در آخر داخل آرد قرار می دهیم . یعنی دو بار این مراحل باید تکرار شود. پیاز را برای دو ساعت در فریزر قرار دهید.

روغن را داخل قابلمه به مرحله ی جوش برسانید و به آرامی پیاز فریز شده را داخل روغن جوشیده قرار داده و بگذارید سرخ شود و بعد پشت و رو کنید تا سمت دیگر پیاز هم سرخ شود. کلن حدود 10 دقیقه مرحله ی سرخ شدن طول خواهد کشید..
پیاز گل شکل را با سس های مورد علاقه اتان سرو کنید. خیلی خوشمزه هست.

godgod2godygoddnogod1

2 thoughts on “Deep fried blooming onion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s