Vegetables and fruits decoration

Making a creative and colourful salad plate with carving with vegetables and fruits carving is very relaxation job, lots of fun and result is really cool.

 

DSC_0184.JPG

Ingredients

  • Red- yellow bell peppers
  • Radish
  • Strawberries
  • Spring onion

DSC_0129.JPG

Method

Chop the radish half way through on opposite sides.

Make several elliptical cuts around the strawberry.

Cut bell pepper in half. Cut out triangles around the side of the bell pepper. Carefully cut the skin from the flesh of the bell pepper and peel it back.

Keep all these fruits and vegetables in a separate bowl with cold water for about 1-2 hours. This will keep them fresh and will help them to bloom like flower.

سبزیجات تزیینی

تهیه کردن سبزیجات و میوه‌های از طریق تزیین کردن اونها هم یک کار ابتکاری هست – هم کلی سر آدم گرم میشه و نتیجه ی کار خیلی زیباست و باعث میشه به سفره و میز غذا زیبایی بیشتری بده.

مواد لازم

فلفل دلمه رنگی

توت فرنگی

تربچه

پیازچه

طرز تهیه

برای درست کردن گل‌های تربچه ای – هر تربچه رو از بالا تا وسط تربچه برش ضربدری می دیم.

فلفل دلمه رو از وسط نصف کنید. دور فلفل دلمه رو به شکل زیگزاگ برش بدید.

ریشه ی و قسمت سبز پیازچه ها را ببرید. قسمت سفید پیازچه رو با چاقو برش ضربدری بدید.

روی بدنه ی هر توت فرنگی برش های مایل و رو به پایین بدید و بالای هر برش یک برش دیگر بزنید.

تمام سبزیجات و میوه‌ها رو در کاسه های پر از آب یخ به صورت جداگانه برای یک تا دو ساعت قرار بدید تا مثل گل باز بشوند و تازه هم بمانند.

DSC_0179DSC_0192DSC_0203DSC_0191DSC_0202DSC_0190DSC_0201DSC_0189DSC_0188DSC_0199DSC_0194DSC_0203DSC_0194DSC_0187DSC_0196DSC_0193

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s