For the first time when I saw deep dish pizza , I just amazed, it was totally different from regular pizza. What a super delicious and I just love it.

Oh by the way I know deep dish pizza has different dough pizza that is combination of all purpose flour with cornmeal and I made Chicago pizza with the certain dough pizza too, but then I told myself lets try with regular pizza dough, and honestly I did not find any difference and as you see I made my today deep dish pizza with regular pizza dough and was absolutely wonderful.

Ingredients
- pizza dough
- Cast iron or round shape cake tin
For topping
- 350 g minced beef
- 1 large onion, finely chopped
- 200 g shredded mozzarella or cheddar cheese
- 1 ½ cups chopped tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- 3 tbsp grated Parmesan cheese
- Salt and pepper to taste
- Olive oil
Method
For topping, heat the oil in a skillet and fry minced meat, s for 10 minutes or until turn into brown, season it with pinch of salt. In separate pan, heat the oil, add chopped onion and fry for 5 minutes to become soft. Add chopped tomatoes and fry for few minutes, season with salt and pepper, remove from the heat and add dried oregano.
Preheat the oven at 215C degree.
Put the dough on a floured work surface, using a rolling pin and give it a round shape.
Brush the cake tin or cast iron with oil. Plop the dough down into the cake tin and push it up around the sides as you see in the photos.
Layer half of the shredded cheese all over the bottom of the pizza. Top it with fried minced, again another layer of cheese, then ladle the tomato sauce top of the cheese.
Sprinkle Parmesan cheese all over the top of tomato sauce. At the end pinch the crust , brush edges of the pizza with olive oil.
Place it in the oven and cook for 25-30 minutes or until is beautifully golden brown on the crust. Remove from the oven , let to rest for 5 minutes and then serve it with salad.



















پیتزابه سبک شیکاگو
شکل این پیتزای تپل و قشنگ شبیه به کیش یا پای هست ولی نوعی پتیزا به حساب میاد که در اصل از شیکاگو آمریکا هست و بین طرفداران پیتزا از مقام خاصی برخوردار هست. این پتیزا در انگلیسی شیکاگو دیپ دیش پیزا گفته میشه چون قالب یا تابه ای که برای پخت این پیتزای خاص استفاده میشه گود هست و همانطور که در تصاویر ذیل هم میبینید پیتزا بعد از پخت دارای دیواره ی بلند میشه و همین روش پخت باعث خاص شدن این پیتزا شده.
خمیر این پیتزا از ترکیب آرد همه منظوره با دوسه ق غ آرد ذرت درست میشه. من با این خمیر هم درست کردم و همینطور با خمیری که برای پیتزای معمولی درست میشه و واقعیتش رو بخواهید اصلن تفاوتی نداشته. برای همین امروز هم با خمیر پتیزایی که دستورش رو در کوکپد هم به اشتراک گذاشتم درست کردم و عالیییییییییی شده بود.
نکته ی دیگه اینکه می تونید برای مواد داخل پیتزا از سبزیجاتی مثل قارچ – فلفل دلمه – بادمجان هم استفاده کنید .
مواد لازم
خمیر آماده ی پینزا
تابه ی فولادی و یا قالب کیک پزی
مواد لازم برای داخل پیتزا
سیصدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز درشت نگینی خردشده
دویست گرم پنیر مازارلا یا چدار رنده شده
یک و یک دوم پیمانه گوجهفرنگی خرد شده
یک ق غ پودر اورگانو خشک
سه ق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون
روش تهیه
داخل تابه کمی روغن را گرم کرده وکمی نمک به گوشت زده و گوشت را برای ده دقیقه سرخ میکنیم تا قهوه ای رنگ شود. داخل یک تابه ی دیگر پیاز خرد شده را برای ۵ دقیقه تفت میدهیم تا نرم گردد و سپس گوجهفرنگی های خرد شده را اضافه کرده و برای دو سه دقیقه با هم تفت می دهیم. نمک و فلفل به مواد زده و از روی حرارت بر میداریم و در آخر پودر اورگانو خشک را به سس می زنیم.
خمیر پتیزا را به وردنه باز کرده و به صورت یک دایره بزرگ در می آوریم. داخل قالب کیک یا تابه رابا روغن زیتون چرب می کنیم. خمیر را روی قالب همانگونه که در تصویر میبینید گذاشته و داخل قالب را با خمیر می پوشانیم و باقی خمیر را اطرف قالب رها می کنیم.
کف خمیر پیتزا اول با نصف پنیر رنده شده مازارلا یا چدار می پوشانیم . روی پنیر لایه ی گوشت ریخته میشود. روی گوشت باقی پنیر رنده شده را میریزیم و در آخر سس گوچه فرنگی را روی مواد زیرین ریخته و حالا خمیر اضافی دور قالب را مثل تصویر مشاهده شده با انگشت خمیر دور پیتزا را شکل می دهیم. کمی پنیر پارمزان روی سس گوجه ریخته.
دور خمیر پیتزا روغن زیتون زده
پیتزا را داخل فر میگذاریم تا برای 30-25 دقیقه پخته شود یا زمانی که دور خمیر پیتزا طلایی گردد.
وقتی از فر خارج کردیم ده دقیقه صبر میکنیم تا از حرارت پیتزا کم شود و بعد از قالب یا تابه خارج می کنیم.