These beautiful cookies that looks like precious stones are made of rice flour with plain flour. They look like Persian Rosette cookies but actually there are differences in the ingredients and the way you give dimension and shape to the cookies.
Ingredients
- 400 g rice flour
- ¼ cup plain flour
- 1 cup sugar
- 5 eggs
- ½ cup water
- 400 ml coconut milk
- ¼ tsp salt
- Food colouring
- Vegetable oil such as light sesame oil or sunflower oil
- Round shape cup
Method
In a large bowl add all dry ingredients together. Stir to combine. Next add coconut milk, eggs and water to the flour mixture. Whisk all together. Using a strainer and strain the butter, and make sure there is no lumps.
If you want to have coloured cookies , you can add food colouring to the batter.
In a pan add enough oil, and heat up the oil. Now place our mold in the pan for 5-6 seconds, then take out the mould from the oil and dip the mold into the batter and try not to cover all the mould because your batter after cooking will not come out from the mould.
So let to fry for few seconds and then remove it from the pot and place top of round shape cup to give dimension and arch shape to the cookies. Cooked cookies will take few seconds to cool down.
You can store them in a box, jar or container for several days and still they would be crunchy with very good taste ( I have used sesame oil and it gives very lovely flavour to the cookies).
شیرینی گل لوتوس
این نون پنجره ای نیست ولی شبیه اون هست . این شیرینی ها که مثل جواهر رنگارنگ هستن در ویتنام – تایلند – مالزی– لائوس و بعضی نقاط چین تهیه میشه. شاید فکر کنید نون پنجره ی خودمون هستن ولی با اینکه از همون قالبهای نون پنجره برای پخت اینها استفاده میشه تفاوتهایی داره.
تفاوت اول در شکل این شیرینی هست که مثل یک پیاله ی کوچک گود میشه و برای شکل دادن به شیرینی باید بعد از پخت – اونها رو روی یک لیوان ته گرد گذاشت که به شیرینی بعد و شکل قوسی بده. اگر لیوان یا پیاله ی ته گود ندارید می تونید چند ورق فویل آلومینیوم رو در دستتون مچاله کنید و به صورت توپ در بیارید و شیرینی رو روی اون بگذارید تا بعد دار بشه و مثل پیاله گود بشن ( لطفن تصاویر ذیل را ملاحظه کنید).
برای نون پنجره از آرد معمولی استفاده میشه ولی برای این شیرینی از ترکیب آرد برنج با کمی آرد معمولی استفاده میشه و اینکه شیر نارگیل یکی دیگه از موادی هست که به این شیرینی خوشمزه اضافه میشه.
از ویژگیهای دیگر این شیرینی این هست که می تونید دانه ی کنجد به خمیر بزنید و یا اینکه مثل من بجای دانه از روغن کنجد استفاده کنید که هر دو صورت مزه ی کنجدی خیلی خوب و ملایمی به شرینی میده که واقعن خوشمزه هست.
مواد لازم
چهار صد گرم آرد برنج
یک چهارم پیمانه آرد همه منظوره
یک پیمانه شکر سفید
نصف پیمانه آب
چهار صد میلی لیتر شیر نارگیل
یک چهارم ق چ نمک
رنگ های مجاز خوراکی
روغن گیاهی مثل روغن آفتابگردان یا روغن کنجد
یک لیوان یا پیاله ته گرد
طرز تهیه
داخل یککاسه ی بزرگ همه مواد لازم خشک را با هم ترکیب می کنیم. سپس شیر نارگیل – تخم مرغ ها و آب را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
مایه ی آماده شده را از یک توری ظریف رد میکنیم تا مطمئن شویم کاملن مایع یکدست و روانی داریم.
اگر دوست داشتید شیرینی رنگی داشته باشید می تونید خمیر رو به چند قسمت کنید و به هر کدام رنگ خوراکی بزنید.
داخل یک قابلمه روغن به میزان لازم ریخته و داغ می کنیم. قالب را برای چند ثانیه داخل روغن گرم کرده
وسپس قالب را داخل مایه شیرینی قرار می دهیم. دقت کنید که قالب تمامن وارد مایه شیرینی نشود چون موقع پخت شیرینی از قالب جدا نخواهد شد.
قالب را داخل روغن داغ کرده و چند ثانیه صبر کنید تا از قالب جدا شود. میتوانید از یک چپستیک یا همون چوب های غذاخوری ژاپنی استفاده کنید و بعضی از گوشههای خمیر را با چپستیک به آرامی از قالب خارج کنید.
وقتی شیرینی سرخ شد از روغن خارج کرده و روی توپهای آلومینیومی که قبلن درست کردید یا روی لیوان ته گرد بگذارید تا شکل گود بگیرن
در عرض چند ثانیه شیرینی خشک میشه و شکل میگیره.
این شیرینیهای خوشمزه را داخل ظرف مناسب می تونید تا 10-7 روز همچنان به صورت تازه و ترد داشته باشید و نوش جان کنید.
روی شیرینی رو خاک قند پخش کنید.
They look really cute and delicious! Thanks for sharing 🙂 If you are looking for a refreshing, summer drink, I recommend this amazing mango smoothie 🙂
https://thesweetworldsite.wordpress.com/2018/05/12/mango-lassi/
LikeLiked by 1 person
Thanks for complement. I would try your suggested Mango lassi. 🙂
LikeLiked by 1 person