These ore truffles are crazy tasty with a lovely texture: inside is cream cheese and outside is coated with melted white or dark chocolate and garnished with dried fruits or orange /lemon zest. Oh boy, It is very simple to prepare and is Soooooooo delicious. You just need Oreo cookies and cream cheese.
Ingredients
- 24 Oreo cookies
- 113 g cream cheese
- Melted white /dark chocolate
Instructions
put the cookies in a food processor and blend it like dust. Or with a rolling pin give them a good bash. Add cream cheese and mix together until well blended.
Line a tray with parchment paper and put little scoop ( 1tbsp) of cookie mixture on the tray. Put it in the freezer for an hour. After an hour, take it out of freezer and now they are less sticky and more harder so giving shape to them would be easier. Shape them into balls. Melt the chocolate and pour melted chocolate top of Ore balls OR dip Ore balls in melted chocolate. Sprinkle some lemon /orange zest or dried fruit or dried rose petals on top of truffles.
Put it in the fridge until firm. You can store them in a jar in the fridge and enjoy itttttt.
ترافل اوریو
اوریو یک بیسکویت قدیمی هست که از سال 1912 آن را تولید میکنند و شامل دو قرص بیسکویت هست با کرم سفیدرنگ در بین آنها.
ترایفل اوریو یک دسرشکلاتی بسیار متفاوت و بسیار خوشمزه هست که حتمن از خوردنش لذت خواهید برد/باسه تا ماده ی اصلی می تونید این خوشمزه ها رو درست کنید. فقط مواظب انگشت هاتون باشید.
آینقدر آسون تهیه میشه که هیچ احتیاجی به پخت و پز و فر و گاز نداره . فقط مواد را با هم مخلوط می کنید– میگذارید 2-1 ساعت تو فریزر و بعد حاضره.
و اینقدرررررررررررررررررر خوشمزه هست که امکان نداره در برابرش مقاومتی کنید – حتی رژیم گرفتن هم از یادتون میره. فکر نمیکنم بعد از درست کردنشون بیشتر از یکساعت باقی بمونن. مخوصن اگر بچهها اون دوروبر باشن که دیگه هیچ ..
مواد لازم
24 عدد بیسکویت اوریو
113 گرم پنیر کرمی Cream cheese
مقداری شکلات سفید و قهوه ای
طرز تهیه
بیسکویت ها رو داخل غذا ساز ریخته و خرد کنید تاکاملن به صورت پودری و ماسه ای در بیاد.( اگر غذا ساز نیست بیسکویت ها رو داخل یک پلاستیک بریزید و با گوشت کوب یا وردنه خردش کنید).بعد پنیر کرمی رو به بیسکویت اوریو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر مانند بشه.
کاغذ روغنی رو داخل سینی یا یک بشقاب بگذارید و با یک قاشق غذا خوری یا مربا خوری ازخمیر آماده شده داخل بشقاب بچینید ( نگران شکل کج و کوله ی اونها نباشید) و بشقاب رو برای 1 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش رو بگیره.
بعد از یکساعت وقتی از فریزر خارج کنید خمیر بیسکویتی کمتر حالت چسبندگی دارده وبیشتر محکم شده و حالا می تونید به راحتی اونها را بین دستهاتون به شکل توپک و گرد در بیارید .
وقتی همه روبه صورت دایره شکل در آوردید. شکلات سفید و قهوه ای رو جدا گانه آب کنید و روی تو پک ها بریزید و یا توپک ها رو داخل شکلات ها ی آب شده فرو ببرید.
روی توپک ها من از پوست پرتقال رنده شده– زرشک و گل سرخ خشک شده ریختم شما هم می تونید با هر میوه ی خشک که دوست دارید یا مثل مال من روی ترافل ها رو تزیین کنید. ترافل های آماده شده رو برای 1 ساعت بگذارید داخل یخچال بمونه تا کاملن خودش رو بگیره .
این ترافل های خوشمزه رو داخل قوطی ها مناسب چیده و دریخچال نگه داری کنید و زمان استفاده از یخچال خارج کنید.