Napoleon cake کیک ناپلئونی

Napoleon cake is known worldwide with different names such as: Mille feuille, custard slices, napoleon.

DSC_0536

In Iran it is called Napoleoni ناپلئونی. This delicious pastry, is made by crispy layers of puff pastry with a rich cream filling and garnishing the top with powdered sugar.

cover

Ingredients

  • 2 puff pastry sheets
  • Ingredients for filling
  • 300 g soft butter
  • 300 g custard cream
  • 10 g white sugar
  • 1 tsp orange extract

DSC_0474.JPG

Instructions

Preheat the oven to 200C.

Roll out the puff pastry and Place onto the tray lined with parchment paper. Using a fork and pierce all over the pastry. Bake the dough for about 20-25 minutes.

 

Meanwhile, prepare the filling: Place 300g soft butter with 10 g sugar in a mixing bowl. Whisking until fluffy. Then gradually add custard to the butter, half a cup at a time and orange extract. Keep whipping until light and fluffy.

 

Once the dough is ready, remove from the oven and cool. Cut each pastry into half. Crumble one piece of puff pastry and set aside.

 

Spread butter cream over the first cake layer. Then, place second layer on the top. Flat side facing up. Press gently and spread cream and continue layering. Cover the top and sides with cream.

Sprinkle crumbled pastry over the top and sides of the cake. Sprinkle powdered sugar top of the cake and cut it into pieces.

 

کیک ناپلئونی 

تاریخچه شیرینی ناپلئونی به قرن 16 میلادی برمیگرده. این شیرینی خوشمزه در زمان امپراطوری ناپلئون بناپارت در فرانسه و در بعضی ازقنادیهای معروف به فروش می رسیده. علت نامگذاری این شیرینی به ناپلئونی اصلن ربطی به شخص امپراطور ناپلئون نداره بلکه مربوط به شهر ناپل در ایتالیامیشه.

شیرینی یا کیک ناپلئونی از محبوبیت جهانی برخوردار هست و در بسیاری از کشورها مثل انگلیس فرانسه ایتالیابعضی کشورهای آفریقاییلهستانروسیه سویس بلژیک ….. تهیه میشود.

 

ناپلئونی در فرانسه به میل فوی یا شیرینی هزار برگ معروف هست و در ایران به ناپلئونی. این شیرینی خوشمززززززززززه بطور سنتی با سه لایه خمیر هزار لایه درست میشه و در بین لایه‌های پخته شده ی خمیر کرم کاستارد قرار میگیره. گاهی هم میوه و خامه بین لایه ی خمیر قرار میدن ولی من شخصن با کرم کاستارد ترجیح می دم.

امروز من این کیک ناپلئونی رو به روش روسی درست کردم که حتی کسانی که خیلی در انتخاب کیک و شیرینی وسواس و سختگیر بودن از خوردنش لذت بردن که خودم هم کیف کردم.

 

مواد لازم

دو ورقه خمیر هزار لایه یا همان پاف پیستری

مواد لازم برای بین لایه ی خمیر

سیصد گرم کره ی نرم

سیصد گرم کرم کاستادر

ده گرم شکر سفید

یک ق چ عصاره ی پرتقال

DSC_0516.JPG

.طرز تهیه

فر را روی حرارت 200 درجه ی سانتیگراد گرم کنید.

خمیر هزار لایه را باز کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. با چنگال روی سطح خمیر را سوراخ سوراخ کنید. سینی را داخل فر قرار بدهید تا خمیر ها برای 25-20 دقیقه پف کرده و بپزند.

تا آماده شدن خمیرها. کرم مورد نیاز را آماده کنید: داخل کاسه کره ی نرم را ریخته و همراه با 10 گرم شکر توسط همزن برقی هم بزنید و بعد کم کم کرم کاستارد را همراه با عصاره ی پرتقال به کره اضافه کنید و همچنان کرم را هم بزنید تا به صورت یک‌دست در بیاید.

 

وقتی خمیر ها آماده شدند از فر خارج کرده و بگذارید تا سرد شوند.

هر خمیر را به دوقسمت کنید . یکی از خمیر ها را با دست خرد کنید و کنار بگذارید.

روی اولین لایه ی خمیر را با کرم پوشش بدهید و سر تا سر سطح خمیر را بپوشانید. لایه ی دوم را پشت رو کنید و روی سطح کرمی قرار بدهید و خیلی آرام فشار دهید تا روی کرم بچسبد و باز سطح آن را با کرم بپوشانید. و بالاخره لایه ی سوم خمیر را گذاشته واینبار با دست روی خمیر و تمام اطراف خمیر را با کرم بپوشانید : همانطور که در تصویر مشاهده می کنید.

و بالاخره روی کیک و اطراف کیک را با خمیرخرد شده بپوشانید و مقداری پودر قند روی کیک بپاشید.

کیک ناپلئونی را در ظرف مورد نظرتان قرار بدهید و به قسمتهای مناسب برش دهید.

DSC_0517DSC_0530DSC_0541DSC_0533DSC_0526DSC_0528DSC_0539DSC_0550DSC_0549DSC_0535DSC_0536DSC_0522DSC_0520DSC_0524

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s