These ricotta donut balls are Scrumptious, soft and fluffy and slightly moist. Very easy to prepare.
Ingredients
- 200g ricotta
- 200g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 2 eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 3 tbsp white sugar
- ¼ tsp salt
Instructions
In a large bowl, whisk ricotta cheese with 2 eggs, vanilla extract and sugar until smooth. Stir in flour, baking powder and salt. Mix well together until combine.
Now, pour vegetable oil into a deep pan and heat it. Grease your hand with oil. Take small portion of dough and shape the dough into ball.
Gently place the balls in the hot oil and fry for 3-4 minutes. Turning 2-3 times until beautifully golden.
Transfer fried donuts on a kitchen paper to cool. Dusting with icing sugar is necessity and then and serve with jam or melted chocolate and a nice cuppa tea or coffee.
دونات ریکوتا
این دونات های ریزه یا توپکی رو با پنیر ریکوتا درست کردم. خیلی اشتهابراگیزهستند و بخاطر پنیر ریکوتا دارای یک بافت نرم و مرطوب هستند.بسیارفوری و فوتی هم تهیه میشن. یک میان وعده ی مناسب و خوشمزه مخصوصن برای این روزها که همه مشغول تماشای فوتبال هستند می تونید در مقادیر زیاد درست کنید و لذتش رو ببرید.
مواد لازم
دویست گرم پنیر ریکوتا
دویست گرم آرد
دو ق چ بیکینگ پودر
دو عدد تخم مرغ
یک ق چ عصاره وانیل یا پرتقال
سه ق غ شکر سفید
یک چهارم ق چ نمک
طرز تهیه
داخل یککاسه ی بزرگ ریکوتا را با دو تخم مرغ – عصاره ی وانیل یا پرتقال و شکر هم بزنید. سپس آرد – بیکینگ پودر و نمک را به مواد بالا بیفزایید و همه ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
داخل یک قابلمه ی گود مقدار مناسبی روغن ریخته و داغ کنید. کف دست خود را کمی چرب کرده و به اندازه ی یک ق غ از خمیر را با دست به شکل قل قلی یا توپک در آورید و به آرامی توپک ها را داخل روغن غلطانده و بگذارید برای 4-3 د قیقه سرخ شوند و دو سه بار توپک ها را پشت و رو کنید تا از همه طرف سرخ شوند.
وقتی دونات سرخ شد از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار داده تا هم خنک شوند و هم روغن اضافی آنها جذب کاغذ گردد.
دونات های ریکوتا را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. حتمن روی دونات ها پودر شکر ریخته و با مربا یا شکلات آب شده و یک فنجان چای یا قهوه میل کنید.