Hi my dear page visitors. I am just in love with these yogurt balls. Aren’t they gorgeous? They look like jewels. Very healthy, light and tasty snacks. It is fantastic when you see how easy yogurt transform into these tasty balls.
Once you made your yogurt balls , you may keep plain yogurt balls in a jar with some olive oil or topping and serve them.
For making these tasty yogurt balls you would need to get rid of yogurt liquid and I made it with traditional method, as you would see in the following recipe. Also you have myriad choices for topping from dried herbs to seeds and nuts.
Ingredients
- 500g Greek yogurt
- 2 tsp salt
For topping
- Dried herbs such as: dill, mint, oregano, chives,
- Smoked paprika
- Pomegranate seeds
- Chilli flakes
- Dried rose petals
- Chopped walnuts
Instructions
Stir salt into the yogurt . Pour the yogurt into a double layer of cheesecloth or kitchen cloth. Tied up the corners.. Hang it over a bowl and leave to drain for 24 hours, until all liquid left in the bowl and strain away.
That’s all you have to do . Resulting is a thick and creamy yogurt.
Shape it into little balls and roll in a topping your choice.
توپک ماست چکیده
سلام دوستانی که از پیج من دیدن می کنید. من امروز این توپک هارو درست کردم . شاید فکر کنید توپک پنیری هستند ولی نه نیستند چون چند وقت پیش طرز تهیه توپک پنیری رودر پیجم به اشتراک گذاشتم. این توپک های قشنک از ماست چکیده درست شدن. میبینید چقدر قشنگ هستن مثل تکههای جواهر می مونن.
یک میان وعده ی بسیار سالم و مزه دار و سبک. و اگر بدونید چقدر آسون میشه ماست رو تبدیل به این توپک ها کرد.
برای درست کردن ماست چکیده یا به قول قدیمتر ها ماست کیسه ای من از روش سنتی استفاده کردم که در طرز تهیه خواهید دید.
وقتی توپک های ماست چکیده رو آماده کردید می تونید به همون صورت ساده و بدون افزودنی داخل یک ظرف ریخته وروش مقداری روغن زیتون بریزید ودر یخچال نگه دارید و یا اینکه می تونید وقتی به شکل توپک در آوردید روی آنها را با انواع بی نهایت از سبزیجات خشک– دانهها یا آجیل مزه دار کنید.
مواد لازم
پانصد گرم ماست
دو ق چ نمک
مواد لازم برای روی توپک ها
سبزیجات خشک مثل: شوید – نعنا– پیازچه – آویشن
پودر فلفل پاپریکا
پودر گل سرخ
فلفل خشک شده
گردوی خرد شده
دانههای انار
طرز تهیه
ماست را با نمک مخلوط کنید و سپس داخل کیسه یا وسط یک دستمال نخی یا کتان ریخته و چهار گوشه ی دستمال را بهم وصل کنید. دستمال را روی یککاسه قرار داده و بگذارید برای 24 ساعت بماند تا تمام آب ماست خارج شود. نتیجه ی کار یک ماست کرمی غلیظ خواهد بود.
به اندازه ی یک ق غ یا مربا خوری از ماست را برداشته و با دست به صورت کوفته یا توپک درآورده و روی آنها را با سبزیجات یا ادویه های موردنظرتان بپوشانید.
نوش جان