Filo parcels with Camembert cheese

These pastry parcels are stuffed with Camembert cheese and Cranberry jam. Soooooooo delicious and at the same time very simple and easy recipe for making a perfect dinner or lunch. You can bake them in the oven at 180C for 25 minutes or fry in a pan.

DSC_0059

Ingredients

  • 250g Camembert cheese

  • Filo pastry sheets

  • Cranberry sauce

  • unsalted butter, melted

DSC_0025.JPG

How to make it

You can eat Camembert cheese with or without rind. I just cut it off. Then Cut the cheese into pieces.Brush one filo square lightly with melted butter. Lay second filo pastry on top and brush again.

Place 2 large pieces of Camembert cheese in the middle of filo and top it with a 1 tbps of the cranberry sauce. Fold the pastry lengthwise and fold each end too.

Continue with other filo sheets and cheese. Keep the remaining of cranberry sauce for the serving time.

Melt the butter in a pan. Place prepared parcels in the pan and fry them until golden and crisp. Serve these crispy filo parcels warm with rocket leaves and cranberry sauce.

لقمه های پنیر کممبرت با خمیر یوفکا

پنیر کممبرت Camembert cheese نوعی پنیر نرم فرانسوی هست که به آسونی ذوب میشه.پنیر کممبرت رو با مربا به صورت ساندویج یا همراه با سبزیجات برای سالاد ویا همراه با انواع بیسکویت ها سرو میشه. این لقمه های پتیری رو معمولن با خمیر یوفکا درست میکنند و هم میشه به صورت بقچه و گرد شکلش داد و هم میشه به صورت لوله ای شکل داد. برای پخت آن – میتوان از دو روش استفاده کرد: در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه پخت و یا در تابه سرخ کرد. ووقتی حاضر شدن می‌بینید که چقدر اشتها برانگیز و زیبا هستن و خیلی خوشمزه. میدونم این یک غذای خارجی هست و در فرهنگ غذایی ما معمول نیست ولی امتحان کردنش ضرر نداره . از قدیم گفتن وصف العیش نصف العیش. حالا با امتحان کردن اینجور غذاها میشه کمی طعم غذاهای خارجی رو امتحان کرد.

مواد لازم

دویست پنجاه گرم پنیر کممبرت

خمیر یوفکا

مربای کرنبری

مقداری کره – ذوب شده

چگونه تهیه کنیم

در ابتدا باید به این مطلب اشاره کنم که پنیر کممبرت با یک پوست سفید رنگ پوشیده شده که می‌توانید این پنیر را با .این پوست سفید استفاده کنید و یا آن را جدا کنید.

پنیر را به چند قسمت درست برش دهید. روی یک ورقه از خمیر یوفکا را به مقدری کره ی ذوب شده آغشته می‌کنیم تا مرطوب شود و سپس ورقه ی دوم خمیر یوفکا را روی آن گذاشته و مجددن سطح آن را نیز به کره ی آب شده آغشته می کنیم.

دو تکه از پنیر ها را وسط خمیر گذاشته و یک ق غ از سس کرنبری را روی پنیر قرار دهید. خمیر را مطابق تصاویر لوله می‌کنیم و هر دو انتهای خمیر را تا می کنیم. باقی خمیر ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده و باقیمانده ی سس کرنبری را برای زمان سرو نگه می داریم.

مقداری کره در تابه ذوب می‌کنیم و خمیر های آماده شده را در تابه سرخ می‌کنیم تا دو طرف آن خوب سرخ شود.

زمان سرو با سس و مقداری سالاد سرو کنید.

DSC_0046DSC_0050DSC_0047DSC_0049DSC_0048DSC_0051DSC_0055DSC_0054DSC_0053DSC_0052DSC_0056DSC_0058DSC_0059DSC_0062DSC_0061DSC_0060

===========================================================

Filo parcels with Camembert cheese

Ingredients

  • 250g Camembert cheese

  • Filo pastry sheets

  • Cranberry sauce

  • unsalted butter, melted

How to make it

You can eat Camembert cheese with or without rind. I just cut it off. Then Cut the cheese into pieces.

Brush one filo square lightly with melted butter. Lay second filo pastry on top and brush again.

Place 2 large pieces of Camembert cheese in the middle of filo and top it with a 1 tbps of the cranberry sauce. Fold the pastry lengthwise and fold each end too.

Continue with other filo sheets and cheese. Keep the remaining of cranberry sauce for the serving time.

Melt the butter in a pan. Place prepared parcels in the pan and fry them until golden and crisp.

Serve these crispy filo parcels warm with rocket leaves and cranberry sauce.

        ==================================================

لقمه های پنیر کممبرت با خمیر یوفکا

مواد لازم

دویست پنجاه گرم پنیر کممبرت

خمیر یوفکا

مربای کرنبری

مقداری کره – ذوب شده

چگونه تهیه کنیم

در ابتدا باید به این مطلب اشاره کنم که پنیر کممبرت با یک پوست سفید رنگ پوشیده شده که می‌توانید این پنیر را با .این پوست سفید استفاده کنید و یا آن را جدا کنید.

پنیر را به چند قسمت درست برش دهید. روی یک ورقه از خمیر یوفکا را به مقدری کره ی ذوب شده آغشته می‌کنیم تا مرطوب شود و سپس ورقه ی دوم خمیر یوفکا را روی آن گذاشته و مجددن سطح آن را نیز به کره ی آب شده آغشته می کنیم.

دو تکه از پنیر ها را وسط خمیر گذاشته و یک ق غ از سس کرنبری را روی پنیر قرار دهید. خمیر را مطابق تصاویر لوله می‌کنیم و هر دو انتهای خمیر را تا می کنیم. باقی خمیر ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده و باقیمانده ی سس کرنبری را برای زمان سرو نگه می داریم.

مقداری کره در تابه ذوب می‌کنیم و خمیر های آماده شده را در تابه سرخ می‌کنیم تا دو طرف آن خوب سرخ شود.

زمان سرو با سس و مقداری سالاد سرو کنید.

=================================================

2 thoughts on “Filo parcels with Camembert cheese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s