Do you want to surprise your family members or guests with a different type of meatball spaghetti and impress them?? Ok this is time of truth 😊
With this super giant, super tasty spaghetti stuffed meatball you will have all in one package. I mean instead of serving separate spaghetti with meatballs why not to make a massive and yummy meatball which is stuffed with cheese and cooked spaghetti. Believe me it is just perfect. But until you try it, you might be not believe me. Imagine when you want to cut this giant meat ball that is full of melted cheese and spaghetti. As Italian says, Mama mia, sooooooooooo good.

In this creative, delicious and spicy recipe I have used about 1 kg ground meat ( beef and lamb but you can use pork or turkey instead too), and grated cheddar cheese, but you can use Mozzarella or Parmesan too. So I guess, I can feed an army with this massive meatball and satisfy everyone.

Giant Spaghetti Stuffed Meatball

- 450 g ground beef
- 450 g ground lamb
- 2 eggs
- 1 cup bread crumb
- ⅓ cup freshly chopped parsley
- 2 tsp salt
- 1 tsp pepper
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp garlic powder
- ⅓ cup cheddar cheese, shredded
- ½ cup milk
Ingredients for inside the meatball
- 200 g cooked spaghetti
- ½ cup cheddar cheese, shredded
Preheat the oven to 190 C degree.
In a large bowl, add in ground meat, bread crumbs, chopped parsley, salt, pepper, garlic,
and onion powder, milk, eggs and shredded cheddar cheese.Mix all ingredients together until fully combined.
Line a large deep bowl with plastic wrap and spread out the meat mixture into a round shape.
Now stuff the meatball with ½ cup shredded cheese and cooked spaghetti. Close the edges to create a giant beautiful meat ball.
Place the meat ball on a parchment paper lined baking tray. Bake the meatball in the oven for 40 minutes.
Top the meat ball with some sauce and enjoy it.
اسپاگتی کوفته ای
سلام بر همه ی دوستان و خوانندگاه این صفحه. یک سؤال دارم. آیا دوست دارید اعضای خانواده و یا مهمان هاتون رو در مهمانی آینده اتون با یک غذای متفاوت سورپرایز کنید و همه رو تحت تأثیر قرار بدید؟؟ خوب فکر کنم زمانش رسیده که با این کوفته خیلی بزرگ – و خیلی لذیذ این کار رو انجام بدید.
درواقع با درست کردن این کوفته یک تیر و دونشان کردیم هم کوفته درست کردیم هم اسپاگتی/ماکارونی. منظورم آینه که بجای درست کردن ماکارونی با کوفته قلقلی های ریزمیزه میشه یک کوفته حجیم درست کردکه داخلش با اسپاگتی پخته – پنیر و ادویه های طعم دار پرشده. باورکنید این غذا فوق العااااااااده هست. اما تا درستش نکنید شاید باورتون نشه.
تصور کنیدلحظه ای که کوفته رو برش میدید که داخلش پر از ماکارونی و پنیر آب شده هست. بهبه
به قول ایتالیایی ها : ماما میا واقعن بینظیره
طرز تهیه ی این اسپاگتی کوفته ای خوش عطرو بو وجذاب بسیار آسون هست. در تهیه ی این غذا من تقریبن از یک کیلو مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کرده اما خبر خوش این هست که با گوشت بوقلمون هم میشه درستش کرد. نکته بعدی این هست که باید به گوشت پنیر هم اضافه بشه که من از پنیر چدار استفاده کردم ولی می تونید از پنیر مازارلا – یا پارمزان یا همون پنیر پیتزا هم استفاده کنید. خوب فکر کنم با دیدن عکس این کوفته متوجه شدید که اینقدر بزرگه که به قول معروف میشه یک لشکر رو سیرکرد و همه رو راضی و خوشحال نگه داشت.
مواد لازم
چهارصدو پنجاه گرم گوشت چرخ کرده گوسفندیی
چهارصدوپنجاه گرم گوشت چرخ کرده گوساله
دو عدد تخم مرغ
یک پیمانه آرد سوخاری
یک سوم پیمانه جعفری خرد شده
دو ق چ نمک
یک ق چ فلفل
یک ق چ پودر سیر
یک ق چ پودر پیاز
یک سوم پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک دوم پیمانه شیر
مواد لازم برای داخل کوفته
دویست گرم اسپاگتی/ماکارونی پخته شده به روش خودتان اما بدون گوشت
یک دوم پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
داخل یککاسه بزرگ گوشت های چرخ شده – آرد سوخاری- جعفری خرد شده- نمک- فلفل- پودر سیر و پیاز- شیر – تخم مرغ ها و پنیر رنده شده را ریخته و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا مخلوط گوشت یکدست شود.
داخل یککاسه ی گود را با نایلون می پوشانیم -مخلوط گوشت را در کاسه پهن میکنیم بطوریکه تمام دیواره ی کاسه با گوشت پوشانده شود : مطابق تصاویر. سپس ابتدا پنیر رنده شده را وسط گوشت ریخته و روی آن را هم با ماکارونی پخته شده میی پوشانیم. لبه های گوشت را برگردانده و به صورت یک توپ بزرگ در می آوریم.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی روغن کف سینی می ریزیم. کوفته ی آماده شده را داخل سینی گذاشته و داخل فر قرار داده تا به مدت 40 دقیقه پخته شود.
زمان سرو میتوان روی کوفته سس گوجهفرنگی و یا مجددن پنیر رنده شده ریخته و سرو کرد. نوش جان – امیدوارم لذت ببرید.
Yum! It looks very good.
LikeLike
Thanks a lot .
LikeLike
You are very welcome. I have a very good “insight” that you may be featured as next month’s guest chef. 🙂
LikeLike
Oh that’s happy news ✨✨🌹🌹🌷
LikeLike
YAY!!!!! I am glad you think so. 🙂
LikeLike
Thank you 🌹🌹🌹
LikeLike
You are very welcome. 🙂
LikeLike
So cute!
LikeLike
Thanks
LikeLike
I have to make it for grandkids one of these days!
LikeLike
I am sure everyone will like it .
LikeLike
That is so cool!!!!!!
LikeLike