Korjiki or Gorjiki cookies is a Russian milk cookies, with a taste of cinnamon/ginger and dark texture. This cookie is popular in Russiaa and East Europe. Korjiki is made of flour with honey, milk and …. Perfect treat with a cuppa tea, coffee, hot milk for adults and kids.
This recipe is adapted from Heghineh Cooking Show with some changes by myself.

Delicious Russian Milk Cookies (Korjik بیسکویت شیری)

- 4 cups all purpose flour
- ½ cup corn starch
- ¾ cup white sugar
- ⅓ cup brown sugar
- ⅓ cup milk
- 100 g unsalted butterr
- 1 whole egg+ 1 egg white
- 1 egg yolk
- 1 tbsp honey
- ½ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
- 1½ tsp baking powder
- 1 tsp cinnamon powder
- ½ tsp ginger powder
- ½ tsp salt
Preheat the oven to 185C degree.nCover the baking tray with parchment paper and set aside.
In a bowl, add melted butter,1 whole egg and 1 egg white, milk,white sugar, brown sugar, vanilla, pinch of salt and honey. Whisk together.
Place the bowl on a pot with boiling water and let to sugar melts and surface of the liquid become bubbly. Then, remove it from the heat and stir in baking soda and set aside.
In a bowl, add flour, corn starch, baking powder, ginger , and cinnamon and sift it.
Pour butter mixture on the four and knead the mixture until turn into a well combined and non stick dough. At he begining your dough is runny but do not worry and keep kneading it . in 2-3 minutes that runny battery change into a nice well combined dough.
On a floured surface, take a rolling pin and roll out the dough. Use a cookie cutter and cut the cookie dough in particular shape.
Place them on prepared baking tray. For egg wash, use egg yolk and brush the cookies.
Finally, use a fork and create shallow lines on the cookies. Place the tray into the oven and bake the cookies for 12 minutes.
Korjik cookies are good with a cuppa tea or coffee and you can store them in a container out of the fride for a while.
کوکی کورجیک
کوکی کورجیک یا بیسکویت شیرعسل یکی از کوکی های معروف روسی هست که در کشورهای اروپای شرقی هم شناخته شده است.
این کوکی های خوشمزه دارای بافت قهوه ای تیره و طعم دارچینی هستن واز ترکیب آرد با شیر– عسل و مواد دیگری درست میشن. کوکی گرجیک یک گزینه خوش عِطر و مزه برای دورهمی های عصرانه با فامیل و دوستان هست و هر کسی که امتحان کرده خوشش اومده.
مواد لازم
چهار پیمانه آرد
یک دوم پیمانه نشاسته ذرت
سه چهارم پیمانه شکر سفید
یک سوم پیمانه شکر قهوه ای: اگر شکر قهوه ای نبود به همین میزان مجددن شکر سفید استفاده کنید
یک سوم پیمانه شیر
صد گرم کره بدون نمک
یک عدد تخم مرغ + یک سفیده تخم مرغ
یک زرده تخم مرغ برای رومال کوکی ها
یک ق غ عسل
یک ق چ عصاره وانیل
یک ق چ پودر دارچین
نصف ق چ بیکینک سودا
نصف ق چ زنجبیل
نصف ق چ نمک
طرز تهیه
فر را بر روی حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی آشپزی پوشانده و آماده نگه می داریم. داخل یککاسه کره آب شده– یک عدد تخم مرغ + یک سفیده تخم مرغ– شیر– شکر ها– عصاره وانیل– عسل و کمی نمک را ریخته وهم می زنیم. در مرحله بعدی– یک قابلمه را بامقداری آب روی گاز قرار داده و آب را بجوش می آوریم. کاسه ی حاوی مخلوط تخم مرغ و کره را داخل قابلمه گذاشته و مرتب هم میزنیم تا شکرها آب شوند.زمانی که روی سطح مایه حبابهای ریز دیده شده مایه را از داخل قابلمه برداشته و بیکینگ سوداد را هم افزوده – هم زده و کنار مییگذاریم.
آرد – نشاسته ذرت – دارچین– زنجبیل– بیکینگ پودر را داخل یک ظرف الک می کنیم. مابه کره را روی آرد الک شده ریخته و همه ی مواد را با هم ترکیب میکنیم و ورز میدهیم تا یک خمیر یکدست درست شود.
بر روی سطح آردی خمیر آماده شده را قرار داده و با وردنه شروغ به صاف کردن خمیر میکنیم. سپس با استفاده از کاتر خمیر را به اشکال مورد نظر برش می دهیم.
خمیرهای برش خرده را داخل سینی فر از قبل آماده شده می چینیم. روی خمیرها را زرده تخم مرغ زده و با یک چنگال و مطابق تصاویر شیارهایی را روی سطح کوکی ها ایجاد می کنیم.
کوکی ها را به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا پخته و طلایی رنگ شوند.
بیسکویت/کوکی کورجیک برای مدت طولانی ماندگاری داشته و میتوان داخل ظرف در دار و بیرون یخچال نگه داری کرد.
Winter season is coming up soon and these cookies are perfect with ginger cinnamon flavours.
LikeLike
Yesssssss 🌷🌷💖
LikeLike