For a weekend breakfast, this recipe would be fun to prepare, and delicious to eat.
A Delicious Egg & Tomato Recipe

- 4 eggs, hard boiled
- 2 large tomatoes, cut into slices
- 1 small bell peppers, cut into strips
- 1 cup mozzarella cheese, shredded
- Salt and pepper to taste
- Dried herbs such as chives, oregano, parsely,
Melt the butter in a pan.
Add sliced tomatoes and fry both sided for 5-6 minutes. Season with salt and pepper.
Add bell pepper strips to tomatoes and fry them until soft.
Next, cut boiled eggs into half
and arrange them between tomatoes and bell peppers as you see in the
photos.Season more salt and pepper.
Sprinkle shredded cheese on top of the eggs and garnish the cheese with your favourite dried herbs..
Cover the pan with a lid and allow to melt the cheese
and voila, it is ready. Serve it with bread.
تخم مرغ ابپز و گوجهفرنگی
کمتر کسی هست که از تخم مرغ چه به صورت آبپز یا املت و نیمرو بدش بیاد. امروز من با مخلوط کردن تخم مرغ آبپزبا گوجهفرنگی و پنیر مازارلا یک غذای خوشمزه – خوشرنگ و بو و آسون تهیه کردم که میشه برای صبحانه یا ناهار و شام تهیه کرد.
مواد لازم
چهار عدد تخم مرغ ابپز– پوست گرفته و از وسط نصف شده
دو عدد گوجهفرنگی درشت – حلقه حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه کوچک نواری خرد شده
یک پیمانه پنیر مازارا– رنده شده
کمی سبزی خشک مورد علاقه مثل تره– جعفری یا گشنیز– اورگانو
نمک و فلفل به میزان لازم
کره
طرز تهیه
کره را داخل تابه آب میکنیم. گوجهفرنگی های حلقه حلقه شده را داخل تابه چیده و به مدت 6-5 دقیقه هر دوروی گوجه ها را تفت می دهیم. مقداری نمک و فلفل به گوجه ها می زنیم. سپس فلل دلمه نواری خرد شده را هم به گوجه ها افزوده و آنها را هم تفت میدهیم تا نرم شوند. تخم مرغ های آبپز را مطابق تصاویر از وسط نصف کرده و داخل تابه بین گوجه ها و فلفل دلمه می چینیم.
دوباره کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ ها زده و پنیر رنده شده را روی تخم مرغ ها پخش میکنیم تا روی تخم مرغ ها پوشیده شود.
در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم روی حرارت ملایم پنیر آب شود. بفرمایید . غذای تخم مرغی ما آماده هست و میشه با انواع نانهای خوشمزه ایرانی سرو کرد.
Beautiful!
LikeLike
Thanks dear 🙂
LikeLike
My pleasure!
LikeLike