I am a citrus lover, especially lemon and orange. Few days ago i baked these lemon cookies. They are perfect if you like lemony taste or lemon dessert. These lemony cookies or lemon crinkle cookies is one of those goodies that I love them.
It is super easy and quick recipe to make at home. For baking these yummy lemony cookies, You just need a few everyday ingredients that would be available in any pantry.. I love these cookies with gorgeous cracks on top. Once they are done, you can store them in an airtight container at room temperature for 2 weeks.

For giving lemon flavour , you can use either lemon or lime. I used one lemon zest and lemon juice in this recipe, but if you like more lemon flavour, you can add more zest of lemon.
Lemon Crinkle Cookies

- 250 g all purpose flour
- 170 g white sugar
- 75 g unsalted butterr
- 1 egg
- Zest Of one large lemon
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp baking powder
- Pinch of salt
- Icing sugar or powdered sugar
Preheatthe oven to 180C degree. Grease baking sheet with butter or cookingspray and set aside or line the baking tray with parchment paper.
In abowl, whip together butter and sugar until pale.
Then add egg, lemonjuice and lemon zest and keep whipping for 1 minute.
Stir in flour,baking powder and salt. Mix until combined.
Let the dough chill inthe freezer for 20 minutes.
Next, Shape dough into balls
and roll them in icing sugar/powdered sugar to evenly coat. Place them on theprepared baking tray.
Gentlypress down each dough ball with your fingers. Bake 10-15 minutes.
When the cookies are ready, let cool and then transfer them to a platteror a wire rack.
کوکی ترک دار لیمویی
من عاشق مرکبات هستم مخصوصن لیمو و پرتقال. عِطر و طعمی که این میوههای قشنگ دارن باعث میشه که استفاده از اونها در تهیه غذا یا شیرینی اون را دو برابر جذابتر و خوش طعم تر کنه. در این دستور من از لیمو ترش زرد رنگ استفاده کردم ولی اصلن فرقی نداره که از لیموی زرد یا سبز استفاده کنید. در طرز تهیه قیدکردم که پوست رنده شده ی یک لیمو ترش لازم هست ولی اگر خواستید با خیال راحت– می تونید حتی پوست دو تالیمو ترش هم اضافه کنید که عِطر لیمو را قویتر کنه. سعی کنید از آب لیموی تازه استفاده کنید چون مزه اش واقعن از طعم آبلیموهایی که از فروشگاه میخرید فرق داره.
این کوکی های لیمویی بسیییییییییار خوشمزه هستن و خیلی سریع در عرض 13-10 دقیقه پخته میشن و برای ایام نوروز میتونه یکی از شیرینیها پذیرایی باشه. ماندگاری این کوکی ها خیلیییییی زیاده و بیرون از یخچال و در داخل ظرف دردار– تا دو – سه هفته هم دوام میارن البته اگر چیزی ازش باقی بمونه و خورده نشده باشه.
مواد لازم
دویست و پنجاه گرم آرد سفید
صدوهفتاد گرم شکر سفید
هفتادوپنج گرم کره بدون نمک
یک عدد تخم مرغ
پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
یک ق غ آبلیمو ترش تازه
یک ق چ بیکینگ پودر
یک چهارم ق چ نمک
پودر قند یا آیسینگ شوگر
طرز تهیه
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. داخل سینی فر را چرب کرده و یا با کاغذ روغنی پوشانده و آماده نگه میداریم.
داخل یککاسه کره و شکر را برای دو دقیقه با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملن به صورت نرم و یکدستی در آید.برای هم زدن مواد میتوانید از همزن برقی و یا یک قاشق استفاده کنید.
سپس تخم مرغ– پوست لیمو ترش–و آب لیمو را اضافه کرده و برای یک دقیقه همچنان مواد را هم می زنیم. در این مرحله آرد – نمک و بیکینگ پودر را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدست و نرمی درست شود. خمیر آماده شده را به مدت 20 دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم تا خنک شود.
بعد از بیست دقیقه با استفاده از دست یا یک قاشق غذاخوری خمیر را به صورت گرد در آورده و در پودر قند می غلطانیم و بعد داخل سینی فر از قبل آماده شده و با فاصله از همدیگر می چینیم. سپس با دست یا پشت قاشق روی شیرینیها کمی فشار میدهیم تا مقداری مسطح شوند.
سینی را داخل فر قرار داده تا شیرینیها به مدت 13-10 دقیقه پخته شوند.
وقتی شیرینیها پخته شدند از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند و سپس در ظرف مورد نظرتان قرار دهید..
I LOVE lemon cookies. I am a citrus lover too.
LikeLike
Yaaaaaaaay 🙂
LikeLike
🙂 🙂 🙂
LikeLike