When I am baking bread, Life is more beautiful , especially with this focaccia bread. Just look at it. It looks like a painted picture. A beautiful and DELICIOUS FOCACCIA BREAD, with lots of colour, and flavours. I just can tell, combination of all these herbs and vegetables with bread, created a gorgeous bread.

It’s a lovely fast and delicious bread recipe with a soft texture. No need to knead the dough at all. It’s worth making this bread.


Focaccia Bread

- 500 g all purpose flour
- 340 ml warm water
- 7 g dried yeast
- 3 tbsp olive oil or sunflower oil
- 2 tsp salt
- 2 tsp sugar
- Herbs and vegetables
In a large bowl,whisk warm water, dried yeast, sugar and oil until well mixed.
Then,combine salt and flour together. Using a wooden spoon and gradually add flour tothe yeast mixture and stir until you have a slightly sticky and wet dough.
Cover it with a plastic wrap or kitchen towel and let stand in a warm placefor 3-4 hours or until the dough doubled in size.
After 3-4 hours, dough will become puffy and dotted with bubbles. Grease inside a baking tray and transfer the dough to the tray. Using the wooden spoon and shape the dough. Brush surface of the dough with some oil.
Cover it with a towel and let stand on the counter top for 30 minutes.
Meanwhile, preheat the oven to 190C degree. After 30 minutes, Then,use your favourite herbs and vegetables and place on the dough gen. Gently press them on the dough to create garden like design on the dough. Place it in the oven and bake it for 25-30 minutes.
Let it cool and brush some oil before slicing. This bread is equally good with soup, any meat dish, or with butter …
نان فوکاچیا
روزی که من نان پزی دارم مثل این هست که زندگی قشنگتر میشه مخصوصن با نونی که امروز درست کردم : یعنی دیروز درست کرده بودم ولی امروز طرز تهیه اش رو آماده کردم.
عِطر و طعم نانی که در خانه تهیه میشه یک چیز دیگه هست مخصوص نون فوکاچیا/فوکاسیا که تصاویرش رو میبینید. فقط نگاهش کنید مثل یک تابلوی نقاشی میمونه. یک نان زیبا و فوق العاااااااااده خوشمزه پر از رنگ و طعم های مختلف.
فقط میتونم بگم که ترکیب سبزیجات مختلف با این نان طعم بینظیری بهش داده. من بیشتر از طعم پیاز و شوید این نون لذت بردم. راستش رو بگم از درست کردن این نان واقعن لذت بردم.
طرز تهیه ی این نان خیلی آسون و راحت هست و با کمترین مواد اولیه در منزل میشه درستش کرد. هیچ نیازی به ورز دادن نیست و بعد از پخت – بافت بسیار سبک و نرمی داره. حتی اگر خیلی تازه کار باشید یا اگر اصلن تا بحال نون درست نکردید ولی با خیال راحت میتونید این نان زیبا رو درست کنید.
چیزی که در نگاه اول در این نان میبینید تصویر زیبای یک باغچه مانند هست و در مرحله ی بعد طعم عالی آن
مواد لازم
پانصد گرم آرد همه منظوره
سیصدوچهل میلی لیتر آب گرم
هفت گرم خمیر مایه خشک
سه ق غ روغن زیتون یا دیگر روغن های گیاهی
دو ق چ شکر سفید
دو ق چ نمک
طرز تهیه
داخل یککاسه بزرگ آبگرم – خمیر مایه خشک– شکر و روغن مایع را هم میزنیم تا کاملن مخلوط شوند. سپس– نمک و آرد را با هم مخلوط میکنیم و آرد را کم کم به مایه آماده شده افزوده و با یک قاشق چوبی مواد را هم میزنیم تایک خمیر نسبتن چسبناکی داشته باشیم : نگران چسبناک بودن خمیر نشوید چون باید همینطور باشد.
کاسه خمیر را با یک حوله آشپزخانه یا سلفون پوشانده وبه مدت 4-3 ساعت در یک جای گرم قرارمیدهیم تا خمیر ور آمده و دوبرابر اندازه ی اصلی شود.
بعداز این مدت خمیر ور آمده و سطح روی خمیر متخلخل خواهد شد: همانطور که در تصویر می بینید.
داخل سینی فر را با روغن چرب کرده و خمیر را داخل ظرف میریزیم و با قاشق چوبی خمیر را در ظرف شکل میدهیم. با یک برس آشپزی روی خمیر را کمی روغنی کرده و مجددن با دستمال آشپزخانه روی نان را برای نیم ساعت میپوشانیم تا استراحت کند
در این میان فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
بعداز نیم ساعت روی خمیر سبزیجات و میوههای تازه و یا خشک قرار داده و با انگشت آنها را به آرامی روی خمیر فشار داده و طرح مورد نظرتان را درست کنید
خمیر را داخل فر قرار داده تا به مدت 30-25 دقیقه بپزد. بعد از پخت سینی نان را از فر خارج نمودهو با برس آشپزی کمی روغن روی نان زده و بعد از سرد شدن نان را برش می دهیم.
این نان را میتوان به همین صورتی که هست صرف کرد یا با سوپ یا خوراک های دیگر و یا با پنیر یا کره میل کنید.
This is so cool, I never thought of this before. Excellent Share! Great for Mothers Day cooking!
LikeLike
Thank you very much for your kind comment. Yes They are beautiful and i do love them 🙂
LikeLike
Culinary artistry! So beautiful. They look pictures, not bread. 🙂
LikeLike
Thanks Jean. Yes I love them. and they are really beautiful.
LikeLike
Yes, they are. You made them so pretty. 🙂
LikeLike
🌹🌹😍😍💖
LikeLike
Amazing!!!
LikeLike
Thank you very much
LikeLike
Rozina, these are works of art! It’s too bad they are eaten and disappear!
LikeLike
Oh thanks a lot dear Jane, that’s so kind of you.🙏🌹🌹🌹💖
LikeLike