One of the famouse French sandwiches is Croque Monsieur کروک موسیو . It is actually cheese and ham sandwich with bechamel sauce. There is croque Madame sandwich too!! It is same as Croque Monsieur but with a sunny side up on top.Making this sandwich at home is easy peasy and just in less than 15 minutes it is ready.

Croque Monsieur

- 4 slices from white bread
- 4 slices ham
- 150 g cheddar cheese, shredded
Ingredients for Bechamel sauce
- 200 ml milk
- 20 g butter
- 20 g plain flour
- 1 clove of garlic
- 1 tsp Dijon mustard sauce
- Pinch of nutmeg
- Salt and Pepper to taste
Toast slices of bread and set aside. Preheat the oven to 180C degree.
First, make a delicious béchamel sauce. Melt the butter in a saucepan over medium heat. Add flour and stir together. Cook until smell buttery cookies.
Add 1 clove garlic, milk, Dijon mustard and pinch of nutmeg, season with salt and pepper. Stir together. Whisking Continuously.
Reduce the heat and simmer for 4-5 minutes or until the sauce thickened, and keep stirring until have a thick and smooth sauce.
Then remove from the heat, take out clove of garlic and set aside.
Taste the sauce and season again, if needed.
Now, Spread half of the sauce on the surface of 4 slices of bread.
Then, conitinue with sprinkle some grated cheese on the bread slices.
Next, top with two pieces of ham.
Put the second slice of bread on top of it, and make sandwich.
At the end, add the remaining of the sauce on top of the each sandwich
and sprinkle with rest of shredded cheese. Put the sandwiches in the oven for 8-10 minutes until the top is golden and cheese is melted.
ساندویچ کروک موسیو
یکی از ساندویچ های معروف فرانسوی کروک موسیو: آقای کروک نام داره که درواقع ساندویچ کالباس (ژامبون) و پنیرب : سس بشامل هست. یک ساندویچ دیگر فرانسوی هم هست به نام کروک مادام : خانم کروک که نقطه ی مقابل آقای کروک هست با این فرق که روی ساندویچ خانم کروک یا کروک مادام یک تخم مرغ سانی ساید هم میگذارند.
درست کردن این ساندویچ بسیار آسون هست و مخصوصن با سس بشامل که طرز تهیه اش را ملاحظه خواهید کرد طعم این ساندویچ خیلی خوشمزه میشه.
همانطور که اشاره کردم کروک موسیو ساندویچ پنیر و ژامبون هست و پنیری که خود فرانسویها استفاده میکنن پنیر گرویر هست ولی میشه از پنیر چدار– مازارلا و یا گودا هم استفاده بشه.
مواد لازم
چهار عدد نان تست
چهار برگ کالباس ژامبون
صدوپنجاه گرم پنیر چدار رنده شده
مواد لازم برای سس بشامل
دویست میلی لیتر شیر
بیست گرم کره
بیست گرم آرد
یک حبه سیر
یک ق چ سس خردل
یک پنس جوز هندی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا نانها را داخل تست تر – فر یا در یک تابه تست میکنیم تا ترد شوند.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا گرم شود.اول سس بشامل را آماده میکنیم. کره را داخل تابه و روی حرارت ملایم آب میکنیم. سپس ارد را افزوده و مرتب هم میزنیم تا بوی آرد تفت داده به مشام برسد: منظور بویی مثل بیسکویت کره ای هست.
وقتی عِطر ارد سرخ شده به مشام رسید یک حبه سیر درسته – شیر– سس خردل و جوز هندی– نمک و فلفل را به آرد افزوده وبدون وقفه همه ی مواد را آرام آرام هم میزنیم.
وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند حرارت را کم کرده و میگذاریم سس به مدت ۵–۴ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود روی حرارت بماند در حالیکه همچنان سس را هم میزنیم تا از حالت شل خارج شده و به صورت غلیظ ولی تقریبن روان در آید: همانطور که در تصاویر زیر ملاحظه میکنید و بعد حبه سیر را از سس خارج میکنیم.
سس بشامل ما حالا آماده شده . تابه را از روی حرارت برمیداریم
سس را مزه کنید اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری بود اضافه کنید.
حالا نصف سس را روی چهار نان تست پخش میکنیم. سپس مقداری از پنیر رنده شده را روی دوتا از نانها پخش کرده و دو برش از کالباس رو روی پنیر گذاشته ودر انتها نان تست دوم را روی آن قرار داده و به صورت ساندویچ در آورید.
روی هر ساندویچ باقیمانده سس بشامل را زده و باقی پنیر رنده شده را هم روی سس بریزید: مطابق تصاویر
ساندویچ ها را به مدت ۱۰–۸ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ها آب شده و طلایی شوند. ساندویچ کروک موسیو ما حاضره. نوش جان
I never seen such amazing food blog before. Really amazing, nice to know such amazing recipes, I will try , sure.👏👏
LikeLike
Thank you for your kind comment. That’s ncie of you. 🌹🌹
LikeLike
My pleasure!! Rozina
LikeLike