What you can make with toast bread نان تست ??!!!! I am sure you will suggest 10s of ideas. The following recipe is my suggestion. When I was a child, my mother used to make a quick snack with toast bread, sugar and butter. It was one of our treats. Just saying these words and I remember my childhood about these toasted breads. They are delightful, delicious, with an easy and quick instruction.
These brown sugar toasts, are tempering and go well with cuppa chai or coffee. I know, I know this recipe contains fats, sugar and fibre, but time to time we can treat ourselves. It is full of goodness 😊
Oh I forgot to say, if you are happy with additional flovour, you can add cinnamon or vanilla extract to ingredients too.

Brown Sugar-Butter Toast

- 50 g unsalted butter
- 50 g brown sugar
- 2 slices of white toast bread
- Pinch of cinnamon powder, optional
ingredients
Heat up the butter for 30 seconds: do not let the butter melt too much..
Then, add suagr to the butter and stir the butter and sugar unti it is fluffy and creamy.
Apply some of sugar butter mixture over the bread slice.
Heat the pan over low heat . Place the bread in the pan and fry the bread until sugar and butter melted; about 1 minute : do not cook it on high heat or for long time, because if butter and sugar burn, it tastes bad and bitter
So after 1 minute, cooking one side, apply some of sugar butter mixtur eover the upper side of bread and flip over to fry other side too.
Using a fork and remove toast bread from the pan and do not touch the toast while it is hot, because sugar gets very hot when heated (this is my personal experience, as I have burned my thumb🤣🤣 ). Let it cool down and serve it as it is with cuppa tea or coffee or with some fresh fruits, whipped cream or ice cream.
Itis sooooooo tasty.
نان تست شکری
سلام دوستان– همه میدونیم که میشه به انواع مختلف نان تست را مصرف کرد.
چند وقت پیش طرز تهیه فرنچ تست یا نان تست فرانسوی روبه اشتراک گذاشتم که با نان تست درست میشد. امروز نان تست شکری درست کردم. وقتی بچه بودیم مادرم هر چند وقت یکبار برامون درست میکرد و یکی از خوشمزه هامون این بود.
این نانهای تست بسییییییار خوشمزه و اشتهابرانگیز هستند و با یک فنجون چای یا قهوه محشره. میدونم– میدونم شاید بگید این فیبرو چربی و شکرداره ولی ما میتونیم گاه گاهی ناپرهیزی کنیم و خودمون رو با چیزهای ساده و خوشمزه تحویل بگیریم.
در ضمن تهیه این نانهای تست شکری بی نهایت آسان و ارزان هست و فقط با شکر قهوه ای– کره و نان تست درست میشن ولی اگر دوست دارید میتونید دارچین یا اسانس وانیل هم اضافه کنید.
گفتم شکر قهوه ای یکی از مواد لازم هست اگر در منزل دارید که چه بهتر چون خواص وطعم شکر قهوه ای خیلی بیشتر از سفید هست ولی اگر به این شکر دسترسی ندارید از شکر سفید استفاده کنید.
مواد لازم
پنجاه گرم کره بدون نمک
پنجاه گرم شکر قهوه ای یا سفید
دو برش نان سفید تست
یک پنس دارچین : اختیاری
طرز تهیه
کره را برای سی ثانیه در مایکروویویا روی گاز حرارت دهید. مواظب باشید کره کاملن آب نشود فقط کمی آب شده و نرم شود. سپس شکر را به کره افزوده و هم میزنیم تا با هم مخلوط شده و بافتی مثل عسل روان داشته باشد.
مقداری از مخلوط شکر کره ای را روی یک سطح نان تست پخش میکنیم. یک تابه را روی گاز قرار داده و قسمت شکری نان تست را داخل تابه قرار میدهیم. حرارت گاز میبایست کم.باشد. اجازه دهید برای یک دقیقه نان روی حرارت بوده و کره و شکر آب شوند. به یاد داشته باشید که نباید حرارت گاز بالا باشد و یا نباید به مدت خیلییییی طولانی نان را روی حرارت قرار داد چون کره و شکره سوخته طعم خیلیییییییی بدی خواهد داشت. پس یک دقیقه کاملن زمان مناسبی هست.
بعد از یکدقیقه– سطح رویی نان را هم با مقداری از شکر کره ای را پوشانده و نان را پشت و رو میکنیم تا سمت دیگر آن هم برشته شود.
با یک چنگال یا قاشق چوبی نان را از تابه برداشته و داخل بشقاب قرار میدهیم تا سرد شود. به یاد داشته باشید که نان تست شکری را تا گرم هست لمس نکنید چون شکر حرارت دیده بینهایت گرم هست و امکان سوختن انگشتتان خواهد بود: چون تجربه ی سوختن انگشت شصت ام را داشتم به شما هم یادآوری میکنم که مراقب باشید 🙂
وقتی نان تست های شکری سرد شدند میتوان با یک فنجان چای یا قهوه نوش جان کنید و یا با خامه یا بستنی و کمی میوه ی خرد شده سرو کنید
خیلیییییییی خوشمزه هستند.
When I was in college, I noticed a friend of mine putting sugar on his toast. I tried it– and it tasted like a pastry. Still do it now and then.
Art
LikeLike
One of my friends used to do exactly same. 🌹🌹
LikeLike