I love buttery shortbreadsشورت برد .

My Shortbread Cookies Witth Different Flavours

- 1½ cups all purpose fllour
- ½ cup white sugar/caster sugar
- 142 g unsalted butterr, room temperature
- 1½ tsp vanilla extract
- 1 orange or some dried thyme (optional)
Preheat the oven to 160C degree. Line baking tray with parchment paper/baking sheet.
Use an electric beater to beat the butter, vanilla extract and sugar until soft- creamy and combined.
Now, add sifted flour while beating on low until combined.
Next, Turn dough onto a floured surface. use your hand and knead the dough for 5 minutes and bring together to form a dough.
You can add grated orange zest or dried thyme leaves to the dough for adding flavour.
Divide the dough into two portions. wrap in plastic and chill the dough in the fridge until firm (for about 30 minutes)..
After 30 minutes, roll the dough out on a floured surface.
Place it on the parchment paper and cut into rectangles, strips- round/triangle orany shape you like such as flower shape.
Prik with fork or toothpick.
Place the baking tray in the oven and bake for 20-25 minutes or until golden. Then transfer to a wire sheet to cool.
Topping with a sprinkle of white sugar.
شورت برد اسکاتلندی
شورت برد بیسکویت ها یا کوکی های سنتی اسکاتلندی هستند.
که از سه بخش آرد– دو بخش کره و یک بخش شکر درست میشه . فقط همین مواد لازم هست و نیازی به بیکینگ پودر یا بیکینگ سودا نیست.
یعنی از این آسونتر و خوشمزه تر نمیشه پیدا کرد. شورت بردهای اسکاتلندی با طعم کره و بافت تردی که دارند واقعن لذیذ هستند.
شورت برد به صورت سنتی یا به شکل مثلثی هستند یا گرد و یا مستطیل اما امروزه با هر قالبی که دوست داشته باشید میتونید شورت بردهاتون رو درست کنید.
شورت برد اسکاتلندی از هفت صد سال پیش در این کشور تهیه میشه و با اینکه در تمام طول سال موجود هست ولی در زمان کریسمس و سال نو مسیحی در تمام فروشگاه ها به فروش میرسه.
مواد لازم
یک و یک دوم پیمانه آرد همه منظور0 – الک شده
نصف پیمانه شکر سفید
صدوچهل و دو گرم کره بدون نمک به دمای محیط رسیده
یک و یک دوم ق چ عصاره وانیل
پوست رنده شده یک پرتقال یا کمی آویشن خشک
طرز تهیه
فر را روی 160 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی آشپزی میپوشانیم.
داخل ظرف همزن برقی کره – عصاره وانیل و شکر را هم زده تا نرم شده و کاملن با هم مخلوط شوند : اگر به همزن برقی دسترسی نیست با چنگال یا قاشق هم میتوانید کار همزدن را انجام دهید.
در مرحله بعدی– آرد الک شده را به مخلوط کره افزوده و با همزن برقی و یا با دست مخلوط میکنیم . سپس خمیر را روی سطح آردی قرار داده و برای 5 دقیقه ورز میدهیم تا کاملن مواد با هم مخلوط شده و خمیر یک دستی داشته باشیم.
خمیر را دو بخش کرده و اگر دوست داشتید میتوانید پوست پرتقال رنده شده یا آویشن خشک به یک چانه از خمیرها اضافه کنید تا طعم دار شود . خمیر ها را داخل پلاستیک قرار داده و برای نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
بعد از نیم ساعت – خمیر را روی سطح آردی قرار داده و با وردنه خمیر رابه ضخامت یک سانتیمتر و صورت گرد باز کرده و در سینی فر ازقبل آماده شده قرار داده و مطابق تصاویر خمیر را برش مثلثی میدهیم. یا اینکه میتوانید : به شکل گرد – مستطیل – یا شکل گل خمیر را برش دهید.
با یک چنگال یا خلال چوبی روی بیسکویت ها سوراخ ریز درست کنید.
سینی را داخل فر قرار داده تا به مدت 25–20 دقیقه یا تازمانی که سطح بیسکویت ها طلایی شود پخته شوند.
وقتی بیسکویت ها پخت از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند و روی آنها شکر بپاشید.
این بیسکویت ها ماندگاری بالایی دارند و در خارج از یخچال نگه داری میشوند.
Are you trying to make me gain weight? Every time I read one of your recipes, I want to eat it. (Chuckle.)
LikeLike
Thanks for your kind comment. You are such a lovely and sweet lady. I love shortbreads too 😁😁🎂🎉
LikeLike