Very easy recipe to make diced steak kabab in your kitchen.

Pan Fried diced Steak kabab

- 300 g sirlion, cut into pieces
- 300 g potaotes, peeld off , boiled and cut into chunks
- 400 g canned tomatoes
- 1 large onion, peeled and finely chopped
- 2 small ciabatta bread
- 2 cloves of garlic, grated
- ½ cup plain yogurt
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tbsp melted butter
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- Salt – pepper to taste
- Olive oil
Ingredients
Marinate chopped meat with salt- pepper and 1tbsp cider vinegar. Mix together and rub with your hand. Fridge it for 2 hours.
Meanwhile,heat the oil in a skillet. Fry the onion for 10 minutes, until soft.Occasionally stir it. After 10 minutes, sprinkle with dried oregano and add tomato paste too. Keep stirring for 2-3 minutes.
Next, add chopped tomatoes. Season with salt and pepper. Cook the sauce fornext 10 minutes and set aside.
Heat the oil in a pan and fry marinated meat until cooked and golden brown. Remove the meat from the pan.
Then add pieces of bread to the same pan and fry the bread until crispy.
Next, mix plain yogurt with grated garlic, 1tbsp vinegar, salt and pepper ,until well beaten.
Now, add crispy fried pieces of bread to a big platter,
then coat it with tomato sauce and
then sprinkle with fried chopped meat and boiled potatoes.
Finally top it with yogurt sauce. Drizzle potatoes with melted butter and voila our dish is ready to serve
Enjoyit
کباب استیک سیرلوین
این کباب استیک فوق خوشمزه در تابه درست میشه . مزه ی بینظیری داره و ترکیب مواد با همدیگر– هم ظاهر کاملن متفاوتی به غذا میده و هم طعم واقعن خوشمزه
برای تهیه ی این کباب سعی کنید از گوشت سیرلوین یا گوشت راسته گوساله و نان چاباتا یا نان بولکی و یا نان باگت استفاده شود.
مواد لازم
سیصد گرم گوشت
سیصد گرم گوشت راسته گوساله – خرد شده
سیصد گرم سیب زمینی پوست گرفته و آبپز شده
چهارصد گرم گوجهفرنگی خرد شده
یک عدد پیاز درشت نگینی خرد شده
دو نان چاباتا
دو حبه سیرخام رنده شده
نصف پیمانه ماست چکیده
دو ق غ سرکه سیب
دو ق غ کره آب شده
یک ق غ رب گوجهفرنگی
یک ق چ پودر اورگانو
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون
طرز تهیه
گوشت خرد شده را با نمک و فلفل و یک ق غ سرکه مخلوط کرده و کمی ورز داده و به مدت دو ساعت در یخجال نگه داری کنید.
تا آماده شدن گوشت– مقداری روغن در تابه گرم کرده و پیاز نگینی خرد شده را ده دقیقه تفت میدهیم تا نرم شده و گاه گاهی پیاز را هم میزنیم. بعد از ده دقیقه اورگانو و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و دو سه دقیقه آنها را با هم سرخ میکنیم.
در مرحله بعد– گوجهفرنگی های خرد شده را به پیاز افزوده و نمک و فلفل هم میزنیم و برای ده دقیقه دیگر همه ی مواد را با باهم سرخ کرده و کنار میگذاریم.
الان زمان سرخ کردن گوشتها ست. مقداری روغن را در تابه گرم کرده و گوشت ها را در تابه سرخ میکنیم تا پخته و سرخ شوند. چون از گوشت راسته استفاده شده زود پخته و کباب میشوند.
گوشت کباب شده را از تابه خارج نموده و نان چاباتا را به تکههای درشت و مطاابق تصویر خرد کرده و در تابه ای که گوشت را سرخ کرده بودیم ریخته و آنها را هم سرخ میکنیم. اگر نیاز به روغن بود اضافه میکنیم.
در این مرحله ماست را با سیر رنده شده– نمک و فلفل و یک ق غ سرکه مخلوط میکنیم تا یک سس یکدست و روان شود.
زمان سرو– داخل یک دیس بزرگ اول نانها ی سرخ شده را پخش میکنیم. روی نان سس گوجه ی آماده شده را میریزیم و بعد گوشت کباب شده و سیب زمینی های آبپز شده را پخش میکنیم و روی آنها هم سس ماست میریزیم و کمی کره آب شده هم به سیب زمینی ها اضافه میکنیم.
ترکیب کباب با نان برشته شده و سس ماست واقعن خوشمزه و محشر میشه.