Pan Fried Diced Steak Kabab

Very easy recipe to make diced steak kabab in your kitchen.

Pan Fried diced Steak kabab

  • 300 g sirlion, cut into pieces
  • 300 g potaotes, peeld off , boiled and cut into chunks
  • 400 g canned tomatoes
  • 1 large onion, peeled and finely chopped
  • 2 small ciabatta bread
  • 2 cloves of garlic, grated
  • ½ cup plain yogurt
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 2 tbsp melted butter
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp dried oregano
  • Salt – pepper to taste
  • Olive oil
  1. Ingredients





  2. Marinate chopped meat with salt- pepper and 1tbsp cider vinegar. Mix together and rub with your hand. Fridge it for 2 hours.




  3. Meanwhile,heat the oil in a skillet. Fry the onion for 10 minutes, until soft.Occasionally stir it. After 10 minutes, sprinkle with dried oregano and add tomato paste too. Keep stirring for 2-3 minutes.




  4. Next, add chopped tomatoes. Season with salt and pepper. Cook the sauce fornext 10 minutes and set aside.



  5. Heat the oil in a pan and fry marinated meat until cooked and golden brown. Remove the meat from the pan.




  6. Then add pieces of bread to the same pan and fry the bread until crispy.




  7. Next, mix plain yogurt with grated garlic, 1tbsp vinegar, salt and pepper ,until well beaten.





  8. Now, add crispy fried pieces of bread to a big platter,



  9. then coat it with tomato sauce and



  10. then sprinkle with fried chopped meat and boiled potatoes.



  11. Finally top it with yogurt sauce. Drizzle potatoes with melted butter and voila our dish is ready to serve

    Enjoyit



کباب استیک سیرلوین

این کباب استیک فوق خوشمزه در تابه درست میشه . مزه ی بینظیری داره و ترکیب مواد با همدیگرهم ظاهر کاملن متفاوتی به غذا میده و هم طعم واقعن خوشمزه

برای تهیه ی این کباب سعی کنید از گوشت سیرلوین یا گوشت راسته گوساله و نان چاباتا یا نان بولکی و یا نان باگت استفاده شود.

مواد لازم

سیصد گرم گوشت

سیصد گرم گوشت راسته گوساله خرد شده

سیصد گرم سیب زمینی پوست گرفته و آبپز شده

چهارصد گرم گوجه‌فرنگی خرد شده

یک عدد پیاز درشت نگینی خرد شده

دو نان چاباتا

دو حبه سیرخام رنده شده

نصف پیمانه ماست چکیده

دو ق غ سرکه سیب

دو ق غ کره آب شده

یک ق غ رب گوجه‌فرنگی

یک ق چ پودر اورگانو

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون

طرز تهیه

گوشت خرد شده را با نمک و فلفل و یک ق غ سرکه مخلوط کرده و کمی ورز داده و به مدت دو ساعت در یخجال نگه داری کنید.

تا آماده شدن گوشتمقداری روغن در تابه گرم کرده و پیاز نگینی خرد شده را ده دقیقه تفت میدهیم تا نرم شده و گاه گاهی پیاز را هم میزنیم. بعد از ده دقیقه اورگانو و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و دو سه دقیقه آن‌ها را با هم سرخ میکنیم.

در مرحله بعدگوجه‌فرنگی های خرد شده را به پیاز افزوده و نمک و فلفل هم میزنیم و برای ده دقیقه دیگر همه ی مواد را با باهم سرخ کرده و کنار میگذاریم.

الان زمان سرخ کردن گوشتها ست. مقداری روغن را در تابه گرم کرده و گوشت ها را در تابه سرخ میکنیم تا پخته و سرخ شوند. چون از گوشت راسته استفاده شده زود پخته و کباب میشوند.

گوشت کباب شده را از تابه خارج نموده و نان چاباتا را به تکه‌های درشت و مطاابق تصویر خرد کرده و در تابه ای که گوشت را سرخ کرده بودیم ریخته و آن‌ها را هم سرخ میکنیم. اگر نیاز به روغن بود اضافه میکنیم.

در این مرحله ماست را با سیر رنده شدهنمک و فلفل و یک ق غ سرکه مخلوط میکنیم تا یک سس یک‌دست و روان شود.

زمان سروداخل یک دیس بزرگ اول نان‌ها ی سرخ شده را پخش میکنیم. روی نان سس گوجه ی آماده شده را میریزیم و بعد گوشت کباب شده و سیب زمینی های آبپز شده را پخش میکنیم و روی آن‌ها هم سس ماست می‌ریزیم و کمی کره آب شده هم به سیب زمینی ها اضافه میکنیم.

ترکیب کباب با نان برشته شده و سس ماست واقعن خوشمزه و محشر میشه.

Published by rozinaspersiankitchen

Hello everyone, my name is Rozina. I am Iranian with Azerbaijani roots. I was raised in Iran but I am living in Scotland. I am passionate about cooking and preparing meals for my family and friends. I tell them the story behind the meal, the pronunciation of their Iranian name and the spices that used in Persian cuisine. I am a photographer, a cooking teacher, and very interested to introduce Persian and Azerbaijani meals, desserts and beverages to people from different cultures, as I love to try food from all over the world. Iranian cuisine is a combination of rice with meat ( chicken, beef, lamb, fish, turkey), nuts, fruits, dried and fresh herbs and vegetables. Iranian food is a celebration of flavor, colour and spices such as: saffron, cinnamon, cardamom, turmeric, dried rose petals, dried limes, cumin, .... I share my recipes in Farsi/English along with step by step photos of preparation. I take all my own pictures. I have learned my traditional Persian and Azerbaijani recipes from my lovely mother, and she has learned from her mother. Over the years, I have experimented and learned more recipes. Some of my recipes are a fusion Western and Middle Eastern cuisine. Some are forgotten from Persian cooking tables and I try with posting and sharing those ones, to preserve them. All my recipes and pictures are property of rozinaspersiankitchen. I would be pleased if you would mention my site if you wish to use any of them. So, if you are interested to know about Persian /Azerbaijani food taste, you can try my website. I will be glad to hear your ideas about my recipes. :) Thank you for visiting my website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Shristy Singh

Adding Creativity Through Brush...........

Travel Youman

The best travel content you can get as a human

Eating With The Ancestors

Getting to know my family members through the recipes they left behind

Online Psychological Research with Labvanced.com

Online Psychological Research Platform

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Shristy Singh

Adding Creativity Through Brush...........

Travel Youman

The best travel content you can get as a human

Eating With The Ancestors

Getting to know my family members through the recipes they left behind

Online Psychological Research with Labvanced.com

Online Psychological Research Platform

Amazing Life

Site about Amazing Life

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

PERCEPCIONES

Ideas y Fotografía

Darkling Petrichor

Two steps more to inferno...

picturingpositive

Making the most of every new day!

deluarhossain336@gmail.com

deluarhossain336@gmail.com

Antalgica Poetica

L'essenziale è invisibile e agli occhi e al cuore. Beccarlo è pura questione di culo

Happy WishMi

Healthy mommy lifestyle and food

Texture of Parlance

Let your mind roam free in the luminous forest of the educators' writings

Skizzenbuch/Blog

Just another WordPress.com weblog

Shristy Singh

Adding Creativity Through Brush...........

Travel Youman

The best travel content you can get as a human

Eating With The Ancestors

Getting to know my family members through the recipes they left behind

Online Psychological Research with Labvanced.com

Online Psychological Research Platform

Amazing Life

Site about Amazing Life

Oovi's Weblog

sunt... doar calator care vrand... nevrand... lasa un semn...

PERCEPCIONES

Ideas y Fotografía

Darkling Petrichor

Two steps more to inferno...

picturingpositive

Making the most of every new day!

deluarhossain336@gmail.com

deluarhossain336@gmail.com

Antalgica Poetica

L'essenziale è invisibile e agli occhi e al cuore. Beccarlo è pura questione di culo

Happy WishMi

Healthy mommy lifestyle and food

Texture of Parlance

Let your mind roam free in the luminous forest of the educators' writings

%d bloggers like this: