Do you remember Rusk cake? It is one of nostalgic childhood goodies in Iran. we call it: Naan-sokhari نان سوخاری or shrini sokhari شیرینی سوخاری in Iran. It’s made from flour, sugar, butter, eggs and ….. Shirni sokhari is the another version of Italian Biscotti. I love both of them.

Shirni sokhari شیرینی سوخاری or Rusk cake is a crispy, dry and hard (not toooo much)biscuit or three times baked cake. They are really tasty and goes well with a cuppa (chai) tea or coffee.
Nan sokhari نان سوخاری , will last for ever !!! yes if you store them in an airthight container, they will last for a longggggggggg time.
Rusk Cake نان سوخاری

- 1 cup all purpose flour
- ½ cup icing sugar/powdered sugar
- 3 eggs
- 100 g unsalted butter, room temperature
- 1½ tsp baking powder
- 1 tsp vanilla extract
Preheat the oven to 180C degree. Grease the baking pan and line the base of pan with parchment paper and keep aside.
Crack eggs in a bowl and beat them.
Then add icing sugar, and keep beating until pale.
Next, add butter and vanilla extract and beat till incorporated.
Sieve the flour and baking powder into the mixture and mix until well combined.
and mix until well combined.
Pour the batter into the prepared baking pan and place it in the oven..
Bake it for 30 minutes. Then remove the cake from the oven,. At this step we have a soft spongy cake.
Allow to cool. Remove it from the pan. Remove the parchment paper
and cut it into half
And then cut each half into slices or pieces.
Now, arrange them on the baking tray and bake slices for 15 minutes.
Finally, flip the slices and bake other side for another 15 minutes.
Befarmaeed=Voila, our Rusk cake is ready
نان سوخاری
آیا نون سوخاری یا شیرینی سوخاری رو بیاد میارید. یکی از شیرینیهای دوران کودکی ما این شیرینیهای خوشمزه سوخاری بودند. در ایران ما به این شیرینی سوخاری میگوییم ودر انگلیسی به راسک کیک معروف هست که با آرد– تخم مرغ– شکر– کره و ……. درست میشه.
نان سوخاری شبیه به نوعی از شیرینی ایتالیایی به نام بیسکوتی هست . بیسکوتی بیشتر اوقات با میوههای خشک یا آجیل درست میشه ولی نان سوخاری همیشه ساده درست میشه وهمیشه هم خوشمزه هست.
شیرینی یا نان سوخاری دارای بافتی ترد– خشک و سفت (البته نه خیلییییی سفت) هست که سه بار پخت میشه. نون سوخاری دارای شیرینی زیادی نیست و یک همراه بسیار مناسب برای یک فنجون چای یا قهوه ی عصرونه هست.
نون سوخاری جزو اون دسته از شیرینی هاست که ماندگاری بالایی داره و اگر در یک ظرف در دار قرار داده بشه برای مدت طولانییییییییییییی همچنان قابل مصرف هست.
مواد لازم
یک پیمانه آرد
نصف پیمانه پودر قند / ایسینگ شوگر
سه عدد تخم مرغ
صد گرم کره نرم
یک و یک دوم ق چ بیکینگ پودر
یک ق چ عصاره وانیل
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. کف ظرف کیک را با کاغذ روغنی آشپزی پوشانده و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم و کنارمیگذاریم.
در ابتدا این را هم ذکر کنم : همزدن مواد را میتوانید دستی انجام دهید و یا از همزن برقی استفاده کنید.
تخم مرغ ها را داخل یککاسه شکسته و هم می زنیم. سپس پودر قند را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا رنگ مایه سفید رنگ شود. در مرحله بعدی– کره و وانیل را افزوده و باز مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم. ارد را همراه با بیکینگ پودر الک کرده و روی مایه همزده ریخته و در این مرحله با یک قاشق یا چنگال مواد را هم میزنیم تا کاملن با هم مخلوط شوند.
مایه را داخل ظرف کیک از قبل آماده شده میریزیم و داخل فر قرار داده تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. کیک پخته شده را از فر خارج کرده و وقتی سرد شده از ظرف خارج کرده و مطابق تصاویر کیک را از وسط نصف کرده و هر نصف کیک را هم برش های کوچک طولی میدهیم و آنها را داخل سینی فرا می چینیم. دوباره سینی را داخل فر قرار داده و با همان درجه حرارت میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه کیک ها ی برش خورده برشته شوند.
حالا سینی کیک را از فر خارج کرده و برش کیک ها را پشت و رو میکنیم و دوباره بر میگردانیم داخل فر تا
برای 15 دقیقه دیگر سمت دیگر کیک ها هم برشته شوند..
بفرمایییییییید نون سوخاری های خوشمزه ی ما حاضر شدن – ترد و خوشمزه
This sounds like something I’d like to try. Thanks for sharing the recipe and your memories, Rozina.
LikeLike
You’re welcome. I think you would enjoy it too .
LikeLike