Mexican rice dishپلو مکزیکی due to using tomato puree and paste has a gorgeous orange colour. It is a spicy and tasty rice dish. For making this rice we need long grain rice. It is an easy recipe that would be ready in less than 40 minutes.

Spicy Mexican Rice

- 2 cups long grain rice, washed and soaked in water for 30 minutes before cooking
- 1 cup vegetable stock
- 2½ cups water
- 2 medium onions, finely chopped
- 2 cloves of garlic, grated
- ½ cup canned kidney beans
- ½ cup grated tomato
- ¾ cup canned green peas
- 3 tbsp coriander leaves, finely chopped
- 1 tbsp lemon juice
- 1 bell pepper chopped in cubes
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp salt
- 1 tsp chilli flakes
- 1 tsps smoked paprika
- ½ tsp cumin
- Butter or vegetable oil
Wash the rice and soak in water for an hour before cooking. Melt some butter or heat the oil in a pot. Add chopped onions and sauté until soft.
Add grated garlics and fry for 1 minute. Then add chopped bell peppers and spices. Fry them for 3-4 minutes.
Next, add grated tomatoes, and tomato paste.
Drain the rice and pour it into the pot too. Mix all ingredients together
and add kidney beans, green peas, lemon juice,
1 cup vegetable stock, 2 ½ cups water,
and chopped coriander leaves. Give a good stir. Bring it to a boil, then reduce the heat. Cover the pot with a lid and allow to simmer for 20-25 minutes.
Once it is ready, switch off the heat, and let to set for 10 minutes and serve it in a plate with your favourite salad, pickles or yogurt.
پلومکزیکی
پلو مکزیکی یک نوع غذای برنجی از کشورمکزیک هست با طعم تند و تیز و رنگ بسیار قشنگ قرمزی که بخاطر استفاده از پوره گوجهفرنگی بدست آورده. این غذا درواقع کته هست ولی به پلو مکزیکی معروف شده و به همین دلیل من هم این غذای خوشمزه رو با عنوان پلو مکزیکی معرفی کردم.در تهیه این پلو یا کته از ادویه های خوش طعم و تند– سبزیجات و حبوبات همراه با عصاره سبزیجات یا مرغ و گوشت استفاده میشه.
طرز تهیه ی این غذای برنجی بسیار آسان هست و در کمتر از 40 دقیقه آماده میشه. اگردر این غذا از عصاره سبزیجات استفاده کنید که یک غذای مناسب برای گیاهخوارن خواهد بود.
مواد لازم
دو پیمانه برنج شسته و خیسانده شده
یک پیمانه عصاره سبزیجات یا گوشت
دوپیمانه و نیم آب
دو عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد فلفل دلمه رنگی خرد شده
سه چهارم پیمانه نخود فرنگی کنسروی
نصف پیمانه لوبیا قرمز کنسروی
نصف پیمانه گوجهفرنگی رنده شده
سه ق غ گشنیز خرد شده
یک ق غ اورگانو خشک
یک ق غ رب گوجهفرنگی
یک ق غ آبلیمو ترش
دو ق چ نمک
یک ق چ فلفل خشک– میزان فلفل معمولن در این غذا باید زیاد باشه ولی میتوانید مناسب ذائقه تنظیم کنید
یک ق چ پاپریکای دودی
نصف ق چ زیره
کره یا روغن مایع
طرز تهیه
برنج را شسته و نیم ساعت قبل از پخت در آب خیسانده شود. مقداری کره را در قابلمه آب کرده یا روغن مایع را گرم کرده و پیاز خردشده را تفت میدهیم تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را افزوده و یک دقیقه تفت میدهیم و بعد فلفل دلمه خرد شده
راهمراه با ادویه ها به مواد داخل قابلمه افزوده و برای ۴–۳ دقیقه همه ی مواد را می پزیم.
در مرحله ی بعدی– گوجهفرنگی رنده شده را همراه با رب گوجه روی مواد داخل قابلمه ریخته – آب برنج خیسانده شده را دورریخته و آن را هم روی گوجه ریخته و مواد را با هم همزده تا مخلوط شوند. سپس نخود فرنگی– لوبیا قرمز– آبلیمو– یک پیمانه عصاره سبزیجات– دو پیمانه و نیم آب و گشنیز خردشده را هم به باقی مواد داخل قابلمه افزوده و با قاشق آنها را مخلوط میکنیم.
بگذارید روی حرارت بالا بجوش آید سپس حرارت را کم کرده – در قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم برای ۲۵–۲۰ دقیقه پخته و دم بکشد
این غذا را میتوان یا به همین صورت و یا همراه با خورشت صرف کرد..
.
I’m hungry only by looking at your pictures 😋😋 Looks incredibile delicious 😋
LikeLike
Thanks . I am glady you like it 🙂
LikeLike