Spinach puree with Halloumi cheese

This dish is delicious and very easy to prepare.

همه 1.JPG
Ingredients

  • 300 gr spinach leaves
  • 100 gr Halloumi cheese
  • 6-7 cherry tomatoes
  • 1 small chilli
  • 1 tbs grated ginger
  • 1 tbs flour
  • 1/2 tbs cumin
  • 1/2 tbs coriander powder
  • 1/4 tbs turmeric
  • 3 tbs cream
  • Salt
  • Vegetable oil

DSC_1764.JPG
Preparation
Wash spinach leaves. Place them into a pot. Add a little bit water and let it to cook for 5 minutes. Set it aside.
Cut tomatoes in half. Cut Halloumi cheese into small squares also chop red chili and take out it’s seeds( otherwise your meal would be very hoooot). Place cooked spinach, grated ginger and red chili in a blender or food processor. Puree spinach.
Pour some oil in the pot, and add all spices. Stir it and then add tomatoes and saute for 3 minutes.

 


Mix 3tbs cool water with the flour and along with spinach puree, cream and pieces of cheese all to the pot. If it is thick, you are allowed to add 2-3 tbs of water. Stir all ingredients. let it to cook for 10 minutes more over low heat.
Serve it with flat breads ( Tafun, Lavash or pita bread).
Enjoy

 

بورانی هندی اسفناج با پنیر هالومی
پنیر هالومی نوعی پنیر هست که میشه اون رو کباب یا سرخ کردو بعد از کباب شدن بوی خیلی خوشمزه و کبابی خواهد داشت. میشه با سبزیجاتی مثل فلفل دلمه – قارچ – پیاز یا گوجه روی منقل کباب و همراه غذای اصلی صرف کرد.این پنیر بافت لایه لایه داره و کمی سفت هست.

 

مواد لازم
سیصد گرم برگ اسفناج
صد گرم پنیر هالومی
شش هفت عدد گوجه فرنگی ریز
یک عدد فلفل ریز تند
یک ق غ زنجبیل تازه ی رنده شده
سه ق غ خامه
یک ق غ آرد
نصف ق غ پودر زیره
نصف ق غ پودر تخم گشنیز
یک چهارم ق غ زردچوبه
نمک به میزان لازم
روغن

 

 

طرز تهیه
اسفناج را شسته و با کمی آب در قابلمه برای 5 دقیقه بپزید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم . پنیر هالومی را به مربع های کوچک برش میی دیم و فلفل تند را هم خرد می کنیم ( اگر نمی خواهید که این غذا بیش از اندازه فلفلی و تند بشه بهتره تخم فلفل را دور بریزید ولی اگر دوست دارید خیلی تند بشه که بگذارید تخم فلفل بمونه).

 

اسفناج پخته- زنجبیل رنده شده و فلفل خرد شده رو داخل غذا ساز ریخته و پوره می کنیم. ادویه ها را در تابه با کمی روغن تفت می دیم تا عطر ادویه ها به مشام برسه و ب عد گوجه فرنگی را به ادویه اضافه می کنیم و دو سه دقیقه با هم تفت می دیم.

 

سه ق غ آب سرد را با آرد مخلوط می کنیم و همراه با اسفناج پوره شده – خامه و پنیر به مواد داخل تابه اضافه می کنیم . اگر دیدید غلیظ هست می تویند دو سه ق غ آب اضافه کنید. همه مواد را هم می زنیم و برای ده دقیقه میگذاریم با حرارت ملایم بپزه.
وقتی حاضر شد با نان تافتون – لواش یا پیتا سرو می کنیم..

DSC_1785DSC_1787دستعالییییدست 21همه 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s