Rhubarb is one of my favourite vegetables and I love anything with rhubarb. Rhubarb is called Revaas ریواس in Farsi. I love rhubarb crumble and when i made my home made one, i just wanted to share it with all of my food page readers 🎉😍

Rhubarb Crumble Recipe

- 500 g rhubarb
- 100 g white suage
- 1 large orange
Ingredients for crumble mixture
- 140 g flour
- 85 g unsalted butter
- 50 g brown muscovado sugar
- 50 g oatmeals
Ingredients
Preheat the oven to 180C. Grease the cooking dish and set aside.
chop the ends of the rhubarbs and cut into pieces.
Mix white sugar, orange zest and juice with rhubarb.
Pile the rhubarb into a pre- greased dish.
Mix flour, butter, brown sugar and oat meal together
and Rub togetheruntil soft and crumbly.
Cover the fruit with the crumble mixture.
Place into the oven and bake at 180C fan for 30-35 minutes or until golen brown. Serve with vanilla custard or lovely cream or ice cream.
کرامبل ریواس
کرامبل نوعی دسر شیرین و گاهی غذای ادویه دار میباشد. کرامبل شیرین بیشتر پرطرفدار میباشد. این دسر انگلیسی از دو لایه تشکیل شده– لایه ی زیرین شامل میوه هایی مثل سیب – آلو – توت فرنگی – ریواس و لایه ی روریی ترکیبی از آرد– کره و شکر هست که پس از پخت دارای بافت ترد و ترک خورده میشه. با توجه به میوه ی بکار رفته مزه ی کرامبل میتونه شیرین یا ترش و شیرین باشه .کرامبل را معمولن با بستنی – خامه و یا کرم کاستارد سرو میکنن.
دوستان لطفن اگر دوست داشتید در کانال یوتیوب من سابسکرایب کنید ( مشترک شوید) . از این به بعد کلی ویدیوهای تفننی و آموزشی برای زیباتر کردن منزل و آشپزخانه توسط من در اسکاتلند و خواهرم از توکیو ژاپن در کانال یوتیوب من – به صورت هفتگی آپلود میشه. لطفن با سابسکرایب و مشتر ک شدن از کانال من حمایت کنید. آدرس 👇کانال من در یوتیوب:
http://www.youtube.com/c/rozinadinaa
مواد لازم
پانصد گرم ریواس
صد گرم شکر سفید
یک عدد پرتقال
مواد لازم برای مخلوط کرامبل
صدوچهل گرم آرد سفید
هشتادوپنج گرم کره بدون نمک که به دمای محیط رسیده باشد
پنجاه گرم جو پرک دوسر: اوت میل
پنجاه گرم شکر قهوه ای
طرز تهیه
فر را روی حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم کنید.
ظرف مورد نظر برای پخت کرامبل را با کره چرب کنید.دو سر ریواس را جدا کرده و ریواس را همانطور که در تصویر میبینید خرد میکنیم.
ارد – جو پرک دوسر– شکر قهوه ای و کره را با هم مخلوط کرده و بادست کمی ورز میدهیم تا به صورت خردهای نان مانند یا همان کرامبل در آید.
داخل یک ظرف شکر سفید– آب پرتقال و پوست رنده شده ی پرتقال و ریواس خرد شده را با هم مخلوط میکنیم و آن را داخل ظرف پخت کرامبل را که با کره چرب کردهایم می ریزیم.
کرامبل رامطابق تصویر روی ریواس پخش میکنیم.
ظرف را داخل فر گذاشته تا برای 35-30 دقیقه یا تازمانی که روی کرامبل طلایی گردد– پخته شود.
Just picked some fresh rhubarb today. Should I try it? Tempting….
LikeLike
mmmm, should be tasty 🙂
LikeLike