The following recipe is a super easy, yummy and quick Tuna Bruschetta بروسکتا تن ماهی. Usually in this recipe Mayonnasie is used but if for any reason you are not happy with Mayo, feel free to use hummus, cream cheese, Mascarpone cheese, plain Greek yogurt or sour cream instead..
The Most Delicious And Easy Tuna Bruschetta Recipe
- 2 canned tuna in oil
- 3 medium pickled cucumber, finely grated
- 2 tbsp fresh parsley, finely chopped
- Thin slices of sourdogh bread or Baguette bread
- 3 tbsp virgin olive oil
- 3 tbsp Mascarpone cheese
- 1 tbsp lemon juice and lemon rind: it gives a beautiful and nice extra flavour to our Bruschetta
- salt and black pepper to taste
Garnishing
- 2 tbsp chopped spring onions
- 2 tbsp chopped black/green olives
Ingredients
Add tuna chunks into a bowl and flake it.
Then add sour cream, lemon juice, lemon rind, parsley and pickled cucumber. Season with salt and pepper.
Combine all ingredients. Until you have a creamy tuna mixture.
Brush both sides of bread with olive oil and toast or grill them unitl light golden brown.
Spread creamy tuna mixture over toasted bread.Garnish with chopped spring onions and chopped olives. Voila enjoy it
خوشمزه ترین و آسانترین بروسکتا تن ماهی
بروسکتتا با بروشتتا (حرف ت را دوبار نوشتم تا در زمان تلفظ مثل حروف تشدید دار با شدت تلفظ شودو الا بروسکتا دارای یک حرف ت هست). بروسکتا یک پیش غذای معروف – ساده و قدیمی ایتالیایی هست که شامل نان تست شده میشه که رویش روغن زیتون– گوجهفرنگی و سیرخام زده شده که در یکی از پست های قبلیم طرز تهیه اش را به اشتراک گذاشتم. امروزه انواع مختلف سبزی یا گوشت هم به بروسکتا اضافه میشه. کلن یک پیش غذای خیلی خیلی آسون و سریع و شیک و خوشمزه هست که میشه در عرض چند دقیقه آماده کرد.
دستور تهیه امروز بروسکتای تن ماهی هست
معمولن در این نوع بروسکتا از سس مایونز استفاده میشه امااااااااا اگر با مایونز خوب نیستید میشه خیلی راحت پنیر خامه ای –ماست چکیده ساده – هوموس– پنیر ماسکارپونه – یا خامه ترش را جایگزین کرد.
بروسکتا از آن دسته پیش غذاهاست که برای یک دورهمی اتفاقی که یهو پیش میاد خیلی مناسبه چون هم خیلییییی خوشمزه هست هم خیلی فوری فوتی درست میشه.
فقط یک مشکل با بروسکتا اینکه از بس خوشمزه هست وقتی یکمرتبه مزه اش کردید دیگه نمیخواهید با مهمانهای دیگه یا بابقیه تقسیم کنید
مواد لازم
دو عدد کنسرو تن ماهی
سه عدد خیارشور خیلی ریز رنده شده
سه ق غ پنیر ماسکارپونه
چند برش نان باگت یا نان ماشینی که بافت سفتی دارد
دو ق غ جعفری خرد شده
سه ق غ روغن زیتون
یک ق غ لیمو ترش و پوست رنده شده لیمو ترش: که طعم فوقالعادهای به بروسکتا میده و توصیه میکنم حتمن استفاده کنید
نمک و فلفل سیاه به میزان نیاز
مواد لازم برای تزیین
دو ق غ پیازچه خرد شده
دو ق غ زیتون خرد شده
طرز تهیه
تن ماهی را داخل یک ظرف ریخته و با یک چنگال ماهی را خوب تکهتکه کرده و ریز کنید . سپس خامه ترش– لیمو ترش– پوست رنده شده لیمو ترش – جعفری و خیارشور را همراه با نمک و فلفل به ماهی افزوده و همه ی مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.
روی نانهای برش خرده را روغن زیتون زده تا حتمن عِطر و طعم روغن زیتون حس بشه و بعد و داخل فر– ساندویچ ساز یا در تابه پشت و روی نانها را برشته میکنیم تا سرخ و طلایی شوند.
تمام. تنها کاری که نیاز هست روی هر تکه نان مقداری از مخلوط تن ماهی را پخش کرده و کمی پیاز چه و زیتون خرد شده روی آنها پخش میکنیم.
بروسکتای تن ماهی ما آماده هست. نوش جان
I love it! So simple yet so delicious 😋
LikeLike
That’s right : simple and delish 😍😍
LikeLike