I love lemon and orange curd, but I had no idea making lemon curd would be super easy. So this beautiful , silky silky lemon curd with colour of the sun is result of my today’s cooking. It’s . Lovely with toasted bread or scone, or used for cakes and tart.

Ingredients
110 ml lemon juice
Zest of a lemon
110 g white sugar
5 egg yolks plus 2 whole eggs
60 g unsalted chopped butter
Method
In a bowl, put lemon juice, lemon zest, eggs and sugar. Add some water to a saucepan. Heat the water ( Bain Marie) and put bowl of egg mixture inside the heated water.
Whisk continuously the egg mixture on a medium to low heat and let the curd gently simmer for about 15 minutes or until it thickens..
Remove it from the heat. Add chopped butter and stir with a wooden spoon until melted. Transfer it to a large jar or small jars, and store it in the fridge or cool place.







کرم لیمو
کرم لیمو یا به قول فرنگیها : لمون کرد -نوعی دسر میباشد که از مرکباتی همجون پرتقال- یا لیمو تهیه میشه. من شخصن عاشق کرم لیمو و پرتقال هستم ولی اصلن نمیدونستم که درست کردن کرم لیمو اینقدر می تونه آسون باشه ولی امروز درست کردم و نتیجه ی کار این کرم لیمویی با بافت بسیار ابریشیمی – قشنگ و رنگ زیبای آفتاب تابان هست. کرم لیمو یا کلن کرم میوه بسیار مناسب استفاده با نان تست – کلوچه – برای تارت و کیک می باشد. نکته ی مهم در تهیه ی کرم لیمو این هست که باید حتمن روی حرارت پایین و به آرامی پخته بشه و تا زمان رسیدن به غلظت باید بدون توقف مخلوط را هم زد که تقریبن حدود ۱۵-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید.
برای پخت کرم لیمو ازروش بن ماری استفاده کردم. البته می تونید مستقیمن قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و کرم رو بپزید ولی من با بن ماری خیالم راحتتر بود. منظور از بن ماری این هست که داخل یک قابلمه کمی آب میریزیم و میگذاریم آب گرم بشه و بعد مایع آماده شده ی داخل کاسه را داخل آبگرم میگذاریم و این عمل باعث میشه تا مراحل پخت به آرامی انجام بشه.
مواد اولیه
صدوده گرم آب لیمو ترش تازه
پوست رنده شده ی یک لیمو ترش
صدوده گرم شکر سفید
پنج عدد زرده ی تخم مرغ + دو عدد تخم مرغ
شصت گرم کره ی بدون نمک خرد شده
طرز تهیه
داخل یک کاسه آبلیمو – پوست لیمو – تخم مرغ ها و شکر را میریزیم. کمی آب رو داخل یک قابلمه گرم میکنیم و کاسه ی تخم مرغ رو داخل آبگرم قرار می دیم و بدون توقف و به آرامی مایع تخم مرغی رو هم میزنیم تا کم کم غلیظ بشه.
وقتی کرم غلیظ شد از روی حرارت بر میداریم و کره را به کرم اضافه می کنیم. هم میزنیم تا کره آب بشه. به همین راحتی تمام.
وقتی کرم سرد شد داخل یک بطری بزرگ یا بطری های کوچک میریزیم و درش رو محکم میبندیم و در یخچال یا جای سرد میشه برای دو سه هفته نگه داری کرد. با عِطر و طعم لیمویی واقعن خوشمزه هست.