Pate is one of luxurious and sensational foods. It’s very tasty and rich. It is made with duck, goose and chicken livers. Pate serves cold but it’s taste develops few days later, would be better to keep it in the fridge for 1-2 days and serve it cold.
Duck liver pate
Ingredients:
225 gr duck liver
1 small onion
1 clove of garlic
225 gr butter
2 tsp mustard
1/4 tsp nutmeg
1 tsp dried thyme
20 ml cream
Orange or raspberry jam
Salt- pepper to taste
Preparation
Peel off onion and garlic. Chop them.
Heat the pan, add some butter. Let it melted. Add chopped liver and satue until change colour. Then add chopped onion and garlic, nutmeg, thyme and season with salt and pepper.
Cook ingredients over the high heat, Stirring for 3 minutes. Then, let it cool.
Pour cream into a blender or food processor. Transfer fried liver mixture into the blender. Add mustard and puree it. Season with more salt and pepper if needs.
Melt remains of butter. Place liver puree into the plate. Cover with layer of melted butter and refrigerate for 1-2 days.
Garnish pate with fried onion, and serve it with salad, jam and bread.
Enjoy
پاته ی جگر اردک
پاته یک نوغ غذای تهیه شده از جگر مرغ – اردگ یا غاز هست که در طی مراحل تهیه به صورت پوره و خمیر مانند در میاد. بعد از تهیه ی پاته باید اون رو یکی دو روز در یخچال نگه دارید که خمیر خودش رو بگیره و سفت بشه . همینطور در طی این یکی دو روز مزه ی پاته هم خیلی خیلی بهتر خواهد شد. پاته خیلی خوشمزه هست و معمولن به صورت سرد و همراه با مربا و نان سرو میشه. اگر دوست داشتید امتحان کنید پشیمون نمیشید.
مواد لازم
دویست و بیست پنج گرم جگر اردک ( که می تونه جگر مرغ یا غاز هم باشه)
یک عدد پیاز کوچک
یک حبه سیر خام
دو ق غ سس خردل
دویست و بیست و پنج گرم کره
یک چهارم ق چ پودر جوز هندی
یک ق چ آویشن یا زعتر خشک
بیست گرم خامه
مربای مورد علاقه خودتون
نمک – فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز و سیرروپوست میگیریم و خرد می کنیم.
مقداری از کره را در تابه آب میکنیم وجگر های خرد شده رو در تابه تفت می دیم تا رنگشون عوض بشه.
پیاز و سیر خرد شده رو همراه با جوز هندی و آویشن یا زعتر به جگر تفت داده اضافه میکنیم و برای سه دقیقه با حرارت بالا مواد را تفت می دیم و هم میزنیم تا نسوزن.
سپس از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم چند دقیقه بمونه تا خنک بشه.
مواد پخته شده رو داخل غذا ساز ریخته و خامه و سس خردل رو هم رویش میریزیم و به صورت پوره در میاریم.مزه میکنیم اگر نیاز بود نمک و فلفل بیشتری می زنیم.
پوره الان حالت شل و نرمی داره. درپیاله های کوچک پوره را می ریزیم. باقیمانده ی کره را هم آب میکنیم و روی هر ظرف محتوی پوره کره را می ریزیم. ظرف هارا در یخچال برای یک روز قرار می دیم تا پوره حالت سفت بگیره و آماده ی سرو بشه.
زمان سرو می تونید رویش کمی پیاز سرخ شده قرار بدید و با نان و مربای دلخواهتون میل کنید. خیلی خیلی خوشمزه و لذیذ هست